Life update ❥ (Måendet, jobbet, kärleken..)

Dags för en liten life update här på bloggen känner jag. Jag kör igång på en gång och om det är något du undrar över som du inte får svar på här är det bara att kommentera 🙂

Måendet?

Jag mår just nu väldigt bra. Jag känner mig glad, pigg och faktiskt i balans!!!! En chock jag vet! För er som följt mig länge vet ju att hösten brukar vara min krisäsong. Jag ÄLSKAR hösten och mycket pga av att man ÄNTLIGEN får jobba efter en lång sommar (vadå arbetsnarkoman?), hehe. Men det brukar också innebära (har gjort senaste fem åren) att jag mer eller mindre är på väg in i väggen i slutet av hösten. Men inte i år! Äntligen har jag lyckats att vända denna trend och istället lagt fokus på att må så bra som möjligt. Jag har knappt känt mig stressad på hela hösten och har det faktiskt ganska lugnt fram till att jag åker iväg om tre veckor. Eller ja lugnt och lugnt, i mina mått mätta i alla fall. Riktigt bra och nöjd över detta och klappar mig själv på axeln så fort tillfälle ges eftersom stressen har varit min stora fiende i så många år!

Rutinerna?

Även här levererar jag just nu! Jag har börjat få till min morgonträning/yoga och för mig är det A och O för mitt välmående. När jag tar hand om mig själv genom att tex yoga, träna eller meditera så blir jag dels mindre stressad men blir också snällare mot mig själv generellt. Vilket gör det lättare att inte ta på mig för mycket och därmed bidrar till att jag kan hålla mitt välmående i trim. En rutin som jag inte fått till det på dock är sömnen. Den är MYCKET bättre än den brukar (har sovit alldeles för lite senaste åren) men den är inte strålande, än. Men jag jobbar på det!

Jobbet?

Jag älskar jobbet just nu, har en nytändning som gör att nästan allt är kul. Förutom att ta fina bilder (som jag behöver göra varje dag) eftersom det är mörkt och grått. Blir alltid CHOCKAD varje höst över hur jag tidigare lyckat med blogglivet på hösten och vintern, hur gör man? Men man får Make It Work helt enkelt!

Och jag ser också SÅ mycket fram emot nästa år då jag kommer lansera ett eget varumärke (hurraaaaa) som jag jobbar på för fullt nu. Så jäkla taggad!! Så ja, jobbet känns skitkul just nu!

Moon?

Min lilla, lilla måne mår bra. Hon var ju magsjuk förra veckan vilket förmodligen berodde på något hon ätit (har hört att ekollon tydligen är giftigt för vissa hundar och att det nu är ekollonsäsong). Förutom det har hon fått mycket mindre öron så jag var tvungen att klippa dom. Ni vet ju att hon haft superstora fluffiga ögon men de är alltså nu borta. De blev nämligen stor tovor i dem och oavsett hur mycket och ofta jag borstade blev de bara värre och värre så till slut rök dem. MEN nu älskar jag hennes nya små öron, så gulliga!

Kärleken?

Pass på den, hehe.. Får en hel del frågor om detta, vilket jag såklart fattar. Många frågor om vad som hände med min sommarflört och om ni lyssnar på podden vet ni ju att jag avslutade min sommarflört i början av hösten. Och nu vet jag inte riktigt vad som händer förutom att det känns väldigt bra.

Framtiden?

OM TRE VECKOR DRAR JAG TILL INDIEN OCH BLI YOGALÄRARE!!!! Alltså kan knappt fatta det!!! Så peppad att jag spricker. Så ja framtiden känns superspännande och härlig både vad gäller yogagrejen men också med min nya satsning som jag SÅ gärna vill visa er!! DREAM BIG & LOVE YOURSELF!

Life är fan good just nu alltså och jag ska verkligen passa på att njuta så mycket jag kan! Hoppas, hoppas att ni också har feel good i era liv just nu.

Som sagt undrar ni om något mer, kommentera det här inlägget!

LOVE Josefin!!

Kommentarer

 1. Hanna

  Så härligt att höra att det verkar gå så bra med dig nu!! ✨ Jag har en fråga, kommer Moon följa med dig till Indien, eller var ska hon vara? Kram💞

 2. Kenta

  Förlåt för en jättedum fråga. Kan hundar få mindre öron 🙂 Jag har aldrig hört det förut så jag blev nyfiken.

  Härligt att du mår bra! Det är så gött när människor är lyckliga 😀

  1. josefindahlberg
   josefindahlberg

   Moon har ju hår, inte päls så det växer om man måste klippa henne typ en/två gånger i månaden. Och det är alltså håret på öronen som växt för att jag inte har klippt det för har tyckt att det är så gulligt med långa öron. Ah hoppas du fattar 🙂 Kram

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!