Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:43 | oktober 30, 2018

Life update ❥ (Måendet, jobbet, kärleken..)

Dags för en liten life update här på bloggen känner jag. Jag kör igång på en gång och om det är något du undrar över som du inte får svar på här är det bara att kommentera 🙂

Måendet?

Jag mår just nu väldigt bra. Jag känner mig glad, pigg och faktiskt i balans!!!! En chock jag vet! För er som följt mig länge vet ju att hösten brukar vara min krisäsong. Jag ÄLSKAR hösten och mycket pga av att man ÄNTLIGEN får jobba efter en lång sommar (vadå arbetsnarkoman?), hehe. Men det brukar också innebära (har gjort senaste fem åren) att jag mer eller mindre är på väg in i väggen i slutet av hösten. Men inte i år! Äntligen har jag lyckats att vända denna trend och istället lagt fokus på att må så bra som möjligt. Jag har knappt känt mig stressad på hela hösten och har det faktiskt ganska lugnt fram till att jag åker iväg om tre veckor. Eller ja lugnt och lugnt, i mina mått mätta i alla fall. Riktigt bra och nöjd över detta och klappar mig själv på axeln så fort tillfälle ges eftersom stressen har varit min stora fiende i så många år!

Rutinerna?

Även här levererar jag just nu! Jag har börjat få till min morgonträning/yoga och för mig är det A och O för mitt välmående. När jag tar hand om mig själv genom att tex yoga, träna eller meditera så blir jag dels mindre stressad men blir också snällare mot mig själv generellt. Vilket gör det lättare att inte ta på mig för mycket och därmed bidrar till att jag kan hålla mitt välmående i trim. En rutin som jag inte fått till det på dock är sömnen. Den är MYCKET bättre än den brukar (har sovit alldeles för lite senaste åren) men den är inte strålande, än. Men jag jobbar på det!

Jobbet?

Jag älskar jobbet just nu, har en nytändning som gör att nästan allt är kul. Förutom att ta fina bilder (som jag behöver göra varje dag) eftersom det är mörkt och grått. Blir alltid CHOCKAD varje höst över hur jag tidigare lyckat med blogglivet på hösten och vintern, hur gör man? Men man får Make It Work helt enkelt!

Och jag ser också SÅ mycket fram emot nästa år då jag kommer lansera ett eget varumärke (hurraaaaa) som jag jobbar på för fullt nu. Så jäkla taggad!! Så ja, jobbet känns skitkul just nu!

Moon?

Min lilla, lilla måne mår bra. Hon var ju magsjuk förra veckan vilket förmodligen berodde på något hon ätit (har hört att ekollon tydligen är giftigt för vissa hundar och att det nu är ekollonsäsong). Förutom det har hon fått mycket mindre öron så jag var tvungen att klippa dom. Ni vet ju att hon haft superstora fluffiga ögon men de är alltså nu borta. De blev nämligen stor tovor i dem och oavsett hur mycket och ofta jag borstade blev de bara värre och värre så till slut rök dem. MEN nu älskar jag hennes nya små öron, så gulliga!

Kärleken?

Pass på den, hehe.. Får en hel del frågor om detta, vilket jag såklart fattar. Många frågor om vad som hände med min sommarflört och om ni lyssnar på podden vet ni ju att jag avslutade min sommarflört i början av hösten. Och nu vet jag inte riktigt vad som händer förutom att det känns väldigt bra.

Framtiden?

OM TRE VECKOR DRAR JAG TILL INDIEN OCH BLI YOGALÄRARE!!!! Alltså kan knappt fatta det!!! Så peppad att jag spricker. Så ja framtiden känns superspännande och härlig både vad gäller yogagrejen men också med min nya satsning som jag SÅ gärna vill visa er!! DREAM BIG & LOVE YOURSELF!

Life är fan good just nu alltså och jag ska verkligen passa på att njuta så mycket jag kan! Hoppas, hoppas att ni också har feel good i era liv just nu.

Som sagt undrar ni om något mer, kommentera det här inlägget!

LOVE Josefin!!


11 kommentarer11 kommentarer om “Life update ❥ (Måendet, jobbet, kärleken..)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har en fråga kring kärleken/killar. Jag har som du gått igenom en del tuffa saker som tagit mycket på mig, bland annat min självkänsla. Detta är något jag är väl medveten om och jobbar med både själv och terapi, men det är svårt då i princip varenda relation jag haft har jag aldrig fått vad jag behöver eller väl egentligen inte förtjänar heller.. Jag har alltid varit den som kämpat och kämpat men inte fått tillräckligt tillbaka. Dumt kanske, men så är det. Detta har medfört att jag tappat hoppet, vilket är så sjukt hemskt. Varenda kille har fått mig att känna mig otillräcklig då det kanske inte funkat för oss just då o sen helt plötsligt träffar de nån annan. Detta är så sorgligt för jag är verkligen inte såhär i mina andra relationer som vänner och familj. Alltid varit den som stått upp för mig, ej konflikträdd och väl rätt tuff.

  Jag är lika gammal som dig och var med om ett så tufft uppbrott för ett år sen men känns ofta som igår.. jag vet att jag behöver gå vidare och vill även det! Jag vill ju vara lycklig, men känner bara att det inte kommer hända.. även fast jag ser bra ut (ja om man får skriva så), är driven, har massa vänner mm tycker jag det är så sjukt svårt att träffa bra killar – vilket du verkar ha motsatta problemet tur nog haha. Tinder är folk bara så konstiga (flera börjat skriva o sen tar helt plötsligt bort mig?! O mår piss av nån främling villet är vansinne så gett upp), ute vet jag inte heller. Jag känner mig bara så lost, och ärligt dränerad på energi att ens försöka… fast jag så gärna vill. Detta är ju en av anledningarna till att jag kanske stannat hos killar som ej behandlat mig bra för känner att det finns inga.

  Så varför jag skriver till dig är väl för jag behöver lite tips, råd och pepp. Hur fan träffar man så bra killar du gör? Så less på känna mig otillräcklig, ensam och inte uppskattad..

  Tack för en fin blogg ✨🧡 kram

  Svara
 • Underbart låter som om du verkligen är i din energi!!!! Massa glow till dig ✨✨✨🙏

  Svara
 • <3 <3 <3

  Svara
 • Förlåt för en jättedum fråga. Kan hundar få mindre öron 🙂 Jag har aldrig hört det förut så jag blev nyfiken.

  Härligt att du mår bra! Det är så gött när människor är lyckliga 😀

  Svara
 • Moon har ju hår, inte päls så det växer om man måste klippa henne typ en/två gånger i månaden. Och det är alltså håret på öronen som växt för att jag inte har klippt det för har tyckt att det är så gulligt med långa öron. Ah hoppas du fattar 🙂 Kram

  Svara
 • Du är en så stor inspirationskälla för mig, du anar inte ! Jag älskar dina skor, var kommer de ifrån <3?
  Kram!

  Svara
 • Tack snälla <3 <3 De kommer från Steve Madden. Kram

  Svara
 • Så härligt att höra att det verkar gå så bra med dig nu!! ✨ Jag har en fråga, kommer Moon följa med dig till Indien, eller var ska hon vara? Kram💞

  Svara
 • Eller hur 🙂 Hon är hemma med min mamma som är sjukskriven 🙂

  Svara
 • Har en dröm om att bli yogalärare en dag.. så blev så nyfiken, vilka ska duutbilda dig hos?😊

  Svara
 • Ja, kul! Hit ska jag: http://www.bamboo-yoga-retreat.com/vinyasa-yoga-teacher-training-2018/ Kram

  Svara