Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:08 | november 2, 2018

Har du också PMS eller PMDS? ❥

I samarbete med ”Bättre än de flesta”

För tre år sen pratade jag med min mentor som jag gör varje lördag. Då sa hon ”jag tror att du kanske också lider av PMS. För var fjärde gång vi pratar har du haft en kris. Du har velat säga upp dig, göra slut med killen, flytta utomlands, sluta blogga. Jag tror nog du har PMS”.

Och ja, nu förstår jag att jag har PMS. Jag kunde som ni förstår en gång i månaden BRYTA IHOP! Allt var fel samtidigt som jag inte alls kunde sätta fingret på VAD som var fel. Det är min PMS. Och den kommer dagen innan jag får mens och den tar över mig totalt, jag är chanslös.

Om inte min mentor hade kartlagt mitt beteende så vet jag inte hur lång tid jag hade gått runt på samma sätt utan att veta vad det beror på. Nu vet jag att jag en gång i månaden kan få den här typen av utbrott (och då om jag kommer ihåg kan jag påminna mig om att det är PMS och rida ut stormen). För för mig kan jag vanka upp dagen efter ett utbrott och känna mig hur bra som helst (förutom mensvärk såklart..) och alla mina hopplösa känslor är som bortblåsta. Då är det också skönt att man INTE har gjort slut eller sagt upp dig. Så det finns alltså ganska mycket att vinna på att ha koll på det här med PMS. Och därför hoppas jag att ni vill komma på detta event!

Den 21/11 kommer jag alltså att vara konferencer för ”Temadag om PMS & PMDS” som du nu kan köpa din biljett till!

Klicka här för att läsa mer om eventet! 

Och här bokar du din biljett!

Hoppas vi ses! Love J


6 kommentarer6 kommentarer om “Har du också PMS eller PMDS? ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • PMS är inte kul. Varken för den som är drabbad eller hennes omgivning.
  Som jag förstår så finns det en hel del sätt att lindra besvären och jag antar att det kommer att tas upp under Temadagen.
  Bra att detta lyfts fram då det berör så många.

  Svara
 • Så bra att du pratar om detta Jossan, finns sååå många som lider av det här. Själv har jag alltid haft tur och sällan blivit väldigt påverkan runt mensen, men många i min närhet har det jättetufft och jag lider med dom<3

  Svara
 • Lucky you som bara har det en dag innan mens. Vad sägs om 2v som vissa av oss får stå ut med? Tufft att vara kvinna ibland!

  Svara
 • I KNOW! Har vänner som också har det så länge. Jag som tycker att min dag är hemsk, så glad för att det inte är mer. Viktiga med den här dagen är att få mer kunskap och verktyg för vad man kan göra oavsett hur mycket/lite PMS man har. Kram

  Svara
 • Viktigt att uppmärksamma detta 🙂 har själv PMDS som jag medicinerar mot. Det har inte varit en lätt resa för mig. Haft det sedan jag fick mens i princip och fick inte mediciner förrän jag var 24. Med medicin lever jag ett vanligt liv ❤

  Svara
 • Shit, så bra att du fått hjälp nu och JA vi måste prata mer om detta!! Kram <3

  Svara