Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:41 | november 5, 2018

En vanlig & perfekt höstoutfit ★

Happy Monday! Hoppas ni har haft en bra dag. Min började segt, jag snoozade i en timme, var helt död när jag gick ut även fast jag sovit i åtta timmar, det regnade och jag var sen till gymmet. Kändes inte som en mysig dag. Men så hann jag i tid, jag tränade, åt frulle, myste med Moon och jobbade med Sofie och då vände det! Så skönt! Och nu tänkte jag bjussa er på en klassisk dagen outfit, inte så ofta det händer här på bloggen nu förtiden men något jag ofta hör att ni vill ha så varsågod 🙂

Passade på att fota den här jackan som jag spanat i ett tag innan jag klickade hem den. Min nya grej för att INTE göra massa spontanköp utan verkligen bara köpa plagg jag verkligen gillar. Och jag gillar pälslooken men såklart är detta fuskpäls. Du hittar den här!

Fuskpäls + vintage jeans + rolig väska + stilsäkra boots = en perfekt höstoutfit enligt mig.

Väskan kommer från Meli Melo Bags och bootsen från Flattered! 

Denna gråa måndag vänder och blir faktiskt riktigt härlig. Fick ett glatt besked idag också som jag snart kan dela med er. Hurra!! Nu känner jag mig iof lite trött igen så tror jag ska göra en stor kopp te och lägga mig på soffan 🙂 Hoppas ni också haft en bra start på veckan. Love J


10 kommentarer10 kommentarer om “En vanlig & perfekt höstoutfit ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fint! Jättebra att jackan inte är av päls, men mockaskorna är ju tyvärr inte cruelty-free. Sett detta fenomen hos fler såkallade ”influencer-veganer” (lol), hur tänker du kring detta? 🙂 Peace!

  Svara
 • Hejsan, jag äter mycket veganskt men inte vegan. Jag försöker göra bra val men har inte gjort ett allt eller inget valt utan försöker ha med mitt samvete i mina olika val. Jag har inte satt mig i så mycket i mocka/skinnfrågan och fattar såklart att det inte är toppen men ville ha ett par skor som håller. Vet att det finns många bra alternativ nu så dela gärna med dig då det verkar som du har koll? Kram

  Svara
 • Ett bra tips är att kolla in butiken (i Stockholm) och sajten Green Laces, där har de mängder med veganska skor i bra kvalité! greenlaces.se. Tips på bra märken annars: Bourgeois Boheme, Matt and Nat, ByBlanch, Beyond Skin. Kostar betydligt mer än ett par fuskskinns-skor från H&M men är båda mer hållbara och bättre för miljö, djur och människor.

  Svara
 • Tack snälla för tipset!

  Svara
 • Jag brukar köpa via webbutiker, t.ex. Zalando – de har mycket i ’syntetläder’. Tackar dock för tips på märken med, förhoppningsvis, bättre kvalitet. Det är ofta nackdelen med syntetskor – mina stövlar från förra vintern var helt utslitna efter bara en säsong… Använder fortfarande mina gamla skinnskor, från pre-vegantiden, och de håller ju hur länge som helst. Hoppas på att utvecklingen av ’veganläder’ går framåt!

  Svara
 • Det är faktiskt sämre för miljön och för många djur (!) att vara strikt vegan om det betyder att man bidrar till mikrofiber i form av t ex polyester som handlar överallt, i haven t ex och äts av fiskar som sedan äts av andra djur. Jag tror mer på riktiga läderskor, de håller som sagt längre också. Mindre avfall och mindre farligt avfall på så sätt!

  Svara
 • ”Om det betyder”. Ja, nu finns det ju ingen statistik på att veganer använder microfiber mer än andra. Skulle snarare tro att det är fler veganer än icke-veganer som handlar exempelvis 2nd hand. Och plast i haven är INTE vår största miljöbov, det är djurindustrin.

  Svara
 • Hej!

  Såg att du i somras fick frågor om Moon inför en frågestund men kan inte se om du sedan svarat på dessa i ett inlägg/vlogg. Hade vart intressant att få höra hur det har gått med allt sedan du fick hem henne! Har själv skaffat en liten valp och undrar hur det har gått för er med ensamträning, rumsrenhet och allt som hör till! Det är mycket jobb och man blir så nyfiken på hur snabbt/långsamt samt bra eller dåligt vissa saker går för andra hundägare för att inte känna sig ensam haha!

  Svara
 • Här har du en hel del svar 🙂 https://josefindahlberg.se/2018/09/28/update-hur-har-det-varit-att-skaffa-hund/ Kram!!

  Svara
 • Så fin ♥️👑💎

  Svara