Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:52 | november 8, 2018

Jag har lärt mig att älska mig själv ❥

”Jag älskar mig själv”

Det är en mening som jag i många år tyckte var konstig, egoistisk och töntig. Jag hade inte alls som mål att älska mig själv, snarare tvärt om. Jag ville må så dåligt som mjöligt för att få kärlek från andra. Kärlek som jag inte förstod att jag kunde ge mig själv. Men idag efter många år av att jobba på mig självkänsla och på att känna kärleken till mig själv kan jag verkligen säga att jag älskar mig själv.

För mig är min kärlek till mig själv grunden till ALLT. Jag vet att OM jag älskar mig själv så kommer jag inte att finna mig i en dålig relation, på en dålig arbetsplats eller i en situation som jag inte trivs i. Därför av har de senaste åren både sagt upp mig, gjort slut på relationer, flyttat runt. Jag tycker att jag förtjänar att må bra och gilla mitt liv.

En annan sak som jag också lärt mig under dessa år är att älska min kropp. Jag har på samma sätt som jag klankat ner på min person, klankat ner på min kropp. Jag är så himla glad över att jag slipper det idag. Att jag istället för att klanka ner på min kropp tar hand om den. Att jag trivs i mitt eget skinn och att jag inte ägnar större delar av dagen till att döma den. Det är en befrielse.

Vad jag vill säga med det här inlägget är att det är inget fel med att vilja älska sig själv. För mig är det en första prio för jag VET att det är grunden till allt annat. Och jag vet att vi alla kan uppnå kärleken till oss själva. Det går!! Så jag vill egentligen bara påminna er om att inte glömma bort det. Att inte leta efter lyckan utanför er själva för ni kommer aldrig att hitta den där. Den finns inom oss, inom oss alla och de som vågar vända fokuset inåt kommer att hitta den, även du ❥ Så varför inte gå till spegeln och säg några fina ord till dig själv eller skriva en lapp och ha på kylen så du ser det varje dag. Mer Self Love till folket!

En annan bra övning för självkänslan hittar ni här!

Ha en magisk kväll, älskar er och mig själv 🙂 Puss!


10 kommentarer10 kommentarer om “Jag har lärt mig att älska mig själv ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Längtar efter din podd! 😀 När planeras den att släppas? Hoppas och tror att den kommer vara mer av det goda från din blogg, Insta och YouTube med self care-fokus 🙂 Kram!

  Svara
 • Åh va kul :)))) Den kommer snart!! Några veckor bara!! KRAM

  Svara
 • Fint inlägg <3
  Jag har blivit inspirerad av dig att använda fler smycken. Jag undrar hur du ser på att ha ring på vänster ringfinger fast man inte är förlovad? Vet inte om du brukar ha det. Tycker själv att det är snyggt och bekvämt att ha en ring på ringfingret och en på pekfingret. Men är lite rädd att det ska kännas pinsamt eftersom jag inte är gift eller förlovad. Lite svårt att klura ut hur man ska mixa ringar snyggt om man ska undvika ringfingret 🙂

  Svara
 • Meeeen nej, tycker du det är snyggt är det klart att du ska ha den där!! Du kanske är förlovad med dig själv :))))) Jag har alltid ring där 🙂 Kram!!!

  Svara
 • Tack! ❤️ Nu ska jag starta min resa.

  Svara
 • <3

  Svara
 • Så bra och viktigt blogginlägg ❤❤❤ Håller med dig Josefin ❤❤

  Svara
 • Jag känner äntligen också så största delen av tiden! Gör hela livet så mycket enklare. Har sagt upp mig och flyttat till en ny stad och trivs så bra. Har hittat mina positiva inspirationskällor i yoga, meditation mm och däribland finns även dina sociala kanaler. Blir så himla peppad av att ta del av hur du tänker och ditt liv!! Heja dig! Kram

  Svara
 • Tack för detta fina inlägg Jossan! Du är min största förebild, både inom stil och genom det sättet du förmedlar pepp och hur man lever sitt liv så bra som möjligt. Dina inlägg får mig alltid att öppna ögonen lite och de har hjälpt mig att växa i mig själv oerhört mycket. Speciellt nu när jag har det lite jobbigt får dina ord mig att påminna mig om att det viktigaste är ju faktiskt att älska sig själv, och att det kan bli bra igen❤❤

  Svara
 • Men wow tack snälla fina du <3 <3 <3

  Svara