Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:47 | november 9, 2018

Bildbomd från magiska dagar i Åre ★

I inlägget förekommer reklam för MODE cold brew 

Glad fredag finaste ni ❥ Hoppas ni har haft en bra vecka och att ni ser fram emot helgen. Den här veckan har verkligen varit toppen. I måndags hade jag fullt upp, i tisdags åkte jag till Åre för att vandra i ett par dagar tillsammans med ett grymt gäng och idag har jag haft fullt upp och ser fram emot en mysig helg 🙂

Det är verkligen SÅ mysigt att kunna resa med Moon, så glad över att hon ÄLSKAR att vara i bergen lika mycket som jag 🙂

Som jag skrev häromdagen så känner jag mig grundad och lugn i naturen. Och nu när jag har ett par fullpackade veckor innan jag åker till Indien passade de här dagarna perfekt!

Så fint att få landa, ladda batterierna och umgås med härlig människor. Snacka om BRA energi!!

På parkeringen innan vi började vandra. I magisk morgonsol, så vacker väder!

På vägen upp mot toppen går vi några härliga pauser i solen. SÅ härligt!


Ibland stannade vi och drack kaffe och så stannade vi och åt detta. Alltså, sååå gott! Och det smakar lixom extra gott när man vandrar 🙂 Och måste passa på att hylla killarna bakom Mode Cold Brew Coffee som tagit fram en kall kaffe UTAN socker eller sötningsmedel, vilket de är ensamma om i affärerna. Helt galet egentligen men så jäkla grymt. De brinner för att ta fram sitt kaffe på bästa sätt och det märks för det är jäkligt gott. Tips att dricka det med iKaffe i – Så gott!

En annan grej som var lite otippad var att det var så gott att dricka kallt kaffe även fast det var kallt ute, det kändes mycket mer naturligt än jag trodde. De har helt klart ”vunnit” över mig till att dricka mer kallt kaffe, även på vintern.

Tänk att jag blivit en sån friluftsmänniska, det trodde jag ALDRIG för några år sen när jag sprang runt på modeveckor och modeevet överallt. Men det fina är ju att man kan vara båda men jag är så glad över att få in mer tid i naturen i mitt liv. Så härligt!

Alltså, hundarna!!! Går av va söta!!

SÅ fin bild om fina Michaela har tagit på hennes hund och Moon.

När vi tagit oss upp på toppen 🙂 Kolla utsikten!! MAGI!

Så vackert!

Tillbaka på hotellet väntade denna bastu och denna utsikt. Som en dröm!

Och detta badkar!! Vi bodde i sviten på Tott och snacka om att den levererade 🙂

Vi på Breathe In är sugna på att anordna en vandringsresa i Sverige vilket jag är extra taggad på nu! Hoppas ni också är det? Kanske vi vandrar ihop i dessa vyer nästa gång 🙂 Ha en magisk helg bästa ni! LOVE J


4 kommentarer4 kommentarer om “Bildbomd från magiska dagar i Åre ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är lätt på om ni kör vandringsresa i Åre!

  Svara
 • Men åååååååååååååh, vill också åkaaaa dit och vandra, ser ju magiskt ut!

  Svara
 • Åh jaa anordna en vandringsresa i Sverige 😀

  Svara
 • Jag är helt klart en friluftsmänniska och både klättrar och åker snowboard. Så ute vill jag vara, helst typ hela tiden!!! 😀

  Svara