”Self love, många projekt på samma gång & yoni massage”

Hej bästa ni, jag har ett superhelgtips till er. Nämligen att lyssna på mig när jag är med i Influencerspodden! Vissa intervjuer man gör blir man lite extra nöjd med och den här är en sån. Vi kom på in riktigt bra grejer och Anton ställde riktigt bra frågor. Gillade honom skarpt och vill direkt lyssna på alla avsnitt av podden.

Hoppas ni vill spendera en timme i helgen med oss i örgonen 🙂

Du hittar podden häreller så söker du på ”Influencerpodden” i podcaster.

Psst! ÄLSKAR hundarna på den här bilden!!

LOVE J

Kommentarer

  1. linnea

    Ååh verkligen bästa avsnittet jag hört på väääldigt länge av alla podcaster! Blev så peppad att göra det JAG vill och inte vad andra förväntar sig. Du är SÅ inspirerande! och tack för att du delar med dig av allt!
    topp 3 år 2018 – att jag hittade din blogg 😍🙏🏻🌟

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!