Mitt nya DRÖMkontor!! ★

 

  Jag är SÅ taggad på att inleda året med att flytta in i mitt DRÖMKONTOR! Jag har ju just nu ett kontor tillsammans med Vanja här på Söder, men den lokalen ska säljas så nu skaffar jag ett eget kontor men där jag och Vanja kommer spela in vår podd mm. Och det känns SÅ kul för detta är verkligen mitt drömkontor.

Så fort jag får nycklarna ska ni få se, det kommer bli SÅ fint!! Just nu googlar jag mycket bilder på fina kontor och det här är känslan jag vill ha. Jag vill verkligen inreda ena rummet som ett hem. Jag jobbar ju en hel del och jobbar en hel del hemma och längtar lite efter att slippa jobba hemma och sköta det mesta på kontoret så därför vill jag skapa en “hemmakänsla”. Jag kommer ha ett rum som är kontor och ett rum som blir ett yoga-häng-rum. Det jag vill ha är:

★ Ljus

★ Naturmaterial

★ Ljus rosa & beige

★ Växter

★ Gamla loppismöbler 

★ Torkade blommor

★Mjuka former och färger

Hoppas ni är lika taggade som jag 🙂 LOVE J!

1 reaktion på ”Mitt nya DRÖMkontor!! ★”

  1. Så mysigt! Minns att din lägenhet skulle säljas nyligen; hoppas även att vi får följa med på din resa att inreda ditt nya hem! 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *