Monday Mantra: “Trust your timing”

“Allt händer på en och samma gång”, har du någonsin sagt något liknande? Det har jag. I bland rörs hela livet upp och ner samtidigt, ibland står det stilla, i bland händer något när vi inte känner att vi har tid för det. Antingen kan vi vara emot det som sker, störa oss på att det händer när det händer, eller så kan vi försöka lita på vår tajming. Att det händer precis när det ska hända. Oftast att är detta lättare att se efteråt, än när vi är mitt i det. Det kanske ni också kan känna igen er i? Att ni inte fören senare kan förstå varför det det hände när det hände, att ni då såg anledningen men närni var mitt i det var det omöjligt att förstå. Vad kan vi lära oss av det? Jo, att lita på vår tajming även om vi i stunden inte alls förstår varför.

En sån händelse som jag kommer att tänka på direkt var när jag var på yogaretreat i Frankrike förra sommaren. Jag hade haft en superbra och lärorik vecka, mådde bra och kände mig harmonisk. Det jag möttes av när jag kom hem var att få reda på att min kille hade varit otrogen mot mig. Jag minns att jag tänkte “Varför nu. Nu när jag haft en så fin vecka, mår bra, varför ska detta komma och förstöra NU”.

Men ganska snabbt kunde jag landa i att om jag någon gång skulle klara av en sån sak är det efter att jag fått landa och stärka mig själv på ett yogaretreat. Det var precis därför det hände då, för att jag skulle klara av det. Och herregud vad jag har lärt mig grejer efter den händelsen. Jag vet att det var meningen att det skulle hända. Jag behövde gå igenom det för att förstå att jag inte kommer att dö om det händer, som jag varit rädd för i hela mitt liv efter att gång på gång blivit lämnad av min pappa. Det var en enorm prövning som jag känner har stärkt mig mer än förstört mig som jag trodde skulle hända.

Jag har också varit med om att många saker har skitit sig på SAMMA gång. Att man tänker att “inte en grej till nu” och så händer det ytterligare en till sak. Då tror jag att universum försöker lära oss en stor läxa, ruska om oss av en anledning och verkligen få oss att ta action!!

“When things are falling into place, it may actually be falling into places”

Jag tror att vi har mycket att vinna på att lita på vår tajming. Att inte jobba emot den utan med den. En påminnelse jag hoppas ni kan ha användning av.

Ha en magisk dag! Love J

5 reaktioner på ”Monday Mantra: “Trust your timing””

 1. Hej! Älskar dig och Vanja! Ni är famtastiska! Kan ni inte ha en loppis snart? Nu när vanja flyttar? Inte kunnat komma på dom innan 🙁 å nu när drömmis ska läggas ner! Skulle bli så glad

 2. Behövde verkligen detta. Är i en sådan period just nu där ingenting funkar för mig. Försöker intala mig själv just det du skriver, att jag längre fram (när det förhoppningsvis går bättre) kommer att förstå att det som har hänt de senaste månaderna, hände när det skulle hända.

 3. Visst är det så! Kan faktiskt bli provocerad över att man så ofta glömmer bort tajmingens roll när man pratar om framgång och att nå sina drömmar. Känner just nu att jag är inne i en period där jag står och stampar lite med mitt arbete men det är helt okej – för jag är där jag ska vara. Ingen förverkligar sin företagsdröm på en kvart och jag har full tilltro till mina förmågor och det jag gör. Resten? Det löser sig. Tack för ett fint inlägg!

 4. Tack kära du, jag behövde höra detta nu.
  2018 ha varit ett tufft år.
  Först sjukskriven pga stress från kontorsjobbet jag aldrig tyckt om, sen ett tufft uppbrott från en kontrollerande kille, till sist en sjukdomsdiagnos.
  Fruktansvärt omskakande och jag har ofta frågat mig själv, varför händer detta nu?
  Varför mig. Jag som i flera år varit mentalt stabil, relativt ångestfri och fri från depression. Varit alltjämt lycklig men kanske lite vilsen i mina livsval. Låtit saker tuffa på utan att ta speciellt mycket ansvar över åt vilket håll. Struntat i att lyssna på mitt hjärtas röst. Inte alls litat på den.
  Men när du säger det, känns det på något vis rätt. Jag är stark och klarar detta nu. Nu.
  Är bara 34 och inga barn. Har tid att tampas med denna livskris och lära mig. Ta vara på min chans!
  Tänker på de som lever långa liv i “lögn” med fel livsval eller de som tragiskt går bort i olyckor. Jag har fått en andra chans på livet och den ska jag ta till vara på!

  Ha en fin dag, skickar kärlek och ljus <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *