Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:52 | november 21, 2018

Viktigaste Life Hacket: Tro på dig själv ★

Glad onsdag på er världens bästa läsare! Här kommer en viktig påminnelse om vikten att tro på dig själv. Det hjälper oss generellt igenom allt i livet men nu tänkte jag snacka om jobbet. Jag har som ni vet signat ett nytt kontor precis. Ett stort kontor som är rätt dyrt och jag kände hur jag svettades när jag signerade papprerna. ”Ska jag verkligen göra detta?”. Men så tänkte jag tillbaka på alla gånger under min jobbresa som jag vågar ta nästa steg, vågat tro på mig själv, om hur det alltid har gjort så att jag utvecklats och tagit mig ännu mer framåt. Så jag körde! Och jag vet ju att jag klarar av det!

Att tro på mig själv har varit nyckeln till allt jag gör idag. Om jag hade tvivlat på min förmåga, om jag hade varit självkritisk så hade det ALDRIG att gått. Jag har peppat mig själv, trott på mig själv när ingen annan gjorde det och fortsatt att heja på när jag ska våga ta större kliv.

Vi kan alla så mycket mer än vad vi först tror. Vi klarar av att ta oss igenom knepiga situationer, vi har kraften till att ”Make It Work” och det är precis det jag vill påminna er om idag.

Om du inte har en stor hejaklack i familjen, i ditt förhållande, i din vänskapskrets – se till att vara din egen hejarklack! Det är den enda hejarklacken som verkligen behövs! Såklart kan vi skaffa oss peppiga och positiva personer som vi kan vända oss till på vägen, det behöver i alla, även jag. Men du kan inte hänga upp allt på dem, utan du måste hitta din inre hejarklack!

För fem år sen hade jag inte en krona sparad, jag hade olika extrajobb för att få ihop pengar till hyran och la all min fritid på att jobba på min hobby – Min blogg. Jag byggde en hemsida, jobbade med olika koncept, anordnade egna photoshoots. Jag älskade det och det gjorde inget att jag inte tjänade en krona på det men jag hade en dröm om att det en gång skulle vara så lönsamt att jag kunde sluta med mina extrajobb. Under de här fem åren har jag kämpat, slitit, inte gett upp, haft min dröm i sikte och framförallt trott på mig själv! Och det gick! Idag lever jag ett liv som jag inte ens kunde drömma om för fem år sen. Jag visste inte att allt det jag gör idag var möjligt, men det var det!

Under dessa år har jag mött på många ifrågasättande personer som inte trott på mig. Men som tur är har jag inte lagt så mycket fokus på det utan fortsatt på mitt spår. Gjort min grej!

Om jag kan, kan du! Så se till att plocka fram tron på dig själv. Att peppa dig själv. Sluta vara så hård och kritisk. Och skit i vad andra säger och tycker – det spelar lixom ingen roll. Det är ditt liv det handlar om och du behöver vad du ska göra med det. Så våga göra det DU vill. Våga köra även om ingen annan fattar. Våga lita på din känsla. Din dröm är värd att tas på allvar!

Och du, jag tror på dig! 🙂

Dream big & believe in yourself!

Love J


11 kommentarer11 kommentarer om “Viktigaste Life Hacket: Tro på dig själv ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • UNDERBAR!!!!<3

  Svara
 • Kära Jossan,
  Tycker du är sååå himmla härlig och inspirerande!!! Tack för en härlig blogg!!

  Min fråga till dig är hur hittar du killar? Jag är singel efter att ha varit i mgt lååångt…tycker inte riktigt om Tinder och omgiven om kompisar som alla bildat familj. Försöker gå ut men tycker att det är typ aldrig man börjar prata med någon..tycker att det verkar som att du alltid har någon flört körande lch skulle älska det livet – vet bara inte hur. Jobbar på sjukhus där det heller varken är tid eller plats flr flört.

  Kram och hoppas du kan hjälpa med lite tips:)

  Svara
 • Hejsan, jag gillar ju tinder och träffat flera superkillar där. Bla min som jag träffar nu <3 Testa!!! Eller testa andra appar, helt klart mitt bästa tips. Alt gå ut och ragga!! Våga fråga om nr, bjud ut. Ta för sig helt enkelt! Om det känns läskigt, Fake It Til You Make It!! <3

  Svara
 • Behövde verkligen läsa det här idag! Tack ❤❤

  Svara
 • Tack Josefin 💜💜💓💓

  Ha en underbar härlig helg 💓💗❤💜

  Svara
 • Åh du är så inspirerande Josefin!! 🤩 LOVE IT!

  Svara
 • Men åh, tack fina du <3 KRAM

  Svara
 • Tack, Josefin ❤

  Svara
 • Precis vad jag behövde höra. Tack 🙏😍😇

  Svara
 • Btw var kommer dom härliga byxerna ifrån? Dom ser sååå sköna ut!

  Svara
 • Mango 🙂

  Svara