Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:11 | november 22, 2018

OMG – idag åker jag till Indien!! ❥

Okeeeej, om några timmar går planet…. Eller okej i eftermiddag. Idag är alltså dagen då jag åker till Indien i en månad och blir yogalärare. Så jäkla häftig och märklig känsla! Jag känner mig så peppad men också lite nervös. Hur kommer det att vara? Hur mycket kommer jag att sakna Moon? Har jag hunnit göra klart alla jobbgrejer? Gaaaah, nu försöker jag fokusera på att packa min väska och INTE tänkte på hur det kommer blir. Jag försöker överlag att inte ha för mycket förväntningar utan ta det som det kommer.

Men en sak är säker och det är att jag känner mig så redo.

Jag ser fram emot att få yoga så mycket, få fördjupa min yoga, ta det på allvar, lägga tid på det. Och så ser jag fram emot värmen, hehe. Ska ju blir väldigt skönt 🙈

Jag vet inte hur mycket jag kommer att blogga, jag kanske känner ett jättebehov av att skriva av mig. Men oavsett så kommer jag att lägga upp mycket på Instagram så se till att följa mig där: @JosefinDahlberg.se

Nu med det här med packningen. Packa för en månad… HUR GÖR MAN? Tur att jag mest bara ska yoga så behöver ju typ bara MASSA träningskläder. Men hur ska jag kunna välja bland alla mina böcker… Vi ska ju iof läsa två tjocka yogaböcker så kanske inte ens kommer hinna eller vilja läsa något annat. Så får hejda mig. Jag är verkligen INTE bra på att packa så ska bli spännande hur jag ska få ihop detta..

Äh det löser sig, allt löser sig. Det finns ju faktiskt inget som jag inte kommer att klara mig utan. Nu känner jag bara att jag vill åka NU! Så peppad, så redo! Nu ska jag packa klart det sista och sen drar jag. Önska mig lycka till och se till att följa min resa på Instagram. Alltså sååååå glad över att jag verkligen gör detta, heja mig!!!!!! LOVE J!!!


19 kommentarer19 kommentarer om “OMG – idag åker jag till Indien!! ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här