Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:59 | november 23, 2018

Äntligen landat i min bungalow i Goa ❥

Efter en låååång resa och månader av längtar är jag äntligen här. Nu börjar mitt äventyr och jag känner mig peppad, redo och nervös. Och trött, hehe. Blev inte så mycket sova på resan så sitter just nu och håller mig vaken så att jag inte strular till det för mycket med sömnen.

Mitt första intryck är SÅ bra. Jag var lite rädd för att jag inte skulle känna mig trygg i min hydda, enbart pga av min ormfobi. MEN jag känner mig trygg och säkert så det är en stor lättnad. Jag ska alltså bo själv i den här bungalowen och jag har redan bott in mig. Ska visa er runt lite mer på Instagram Stories så håll utkik där (följ mig här!).

Hann med en snabbis på stranden också innan solen gick ner. Alltså magi! Snacka om att det inte kommer gå någon nöd på mig den här månaden. Hej paradiset!

Nu är det kolsvart ute och jag har precis ätit en supergod middag här på retreatet. Längtar efter att få vakna till solljuset och ta en morgonpromenad på stranden. Så glad över att jag bestämt mig för att göra detta. Heja mig!! Hoppas ni får en underbar helg! Stor kram på er! Love J


5 kommentarer5 kommentarer om “Äntligen landat i min bungalow i Goa ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det både ser och låter underbart. Var i Goa är du?

  Svara
 • Patnem 🙂

  Svara
 • Wow, ser magiskt ut! Viken fantastisk upplevelse du kommer ha!

  Svara
 • Ser så fint ut! Vad heter skolan du gör din YTT på? 🙂

  Svara
 • Wow va vackert! Skulle verkligen behöva göra en sån resa men vågar inte resa ensam o antar det är dyrt. Men ser magiskt ut 😍

  Svara