”Jag gjorde VAD som helst”

I min bok ”Idag är jag fri” berättar jag min historia om hur jag inte kunde leva med mina känslor utan  var tvungen att dricka för att orka leva. Mina känslor som varit med sig sen barndomen var för jobbiga att vara i att det bara fanns en sak att göra – dricka mig dyngrak.

Jag har vaknat upp i trappuppgång, på gatan, på sjukhus och i alldeles för många olika sängar. I min bok berättar jag om alla gånger män istället för att hjälpa mig som inte kunde stå på benen istället utnyttjade situationen. Om alla gånger jag gjort vad som helst för att få uppmärksamhet. Om hur jag gömde mitt mående, mitt drickande och ljög både för mig själv men också för alla jag känner.

Men också om min vändning. Om HUR jag slutade med mitt beroende. Hur jag lyckades vända mitt dåliga mående. Och vad jag gör idag för att må bra. Hoppas ni vill läsa den!

Klicka hem min bok här! LOVE J!

Kommentarer

  1. Kristine

    Do you have your book in english kindly? Thank you. You are such a inspiration, I would love to read your book. Sending you lots of love Xx

  2. Sofia

    Sträckläste din bok, även om jag inte haft problem med alkohol så har ju alla människor sitt bagage! Du är så jäkla ball, grym och fantastiskt inspirerande! Sluta aldrig vara du!

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!