Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:08 | november 25, 2018

”Jag gjorde VAD som helst”

I min bok ”Idag är jag fri” berättar jag min historia om hur jag inte kunde leva med mina känslor utan  var tvungen att dricka för att orka leva. Mina känslor som varit med sig sen barndomen var för jobbiga att vara i att det bara fanns en sak att göra – dricka mig dyngrak.

Jag har vaknat upp i trappuppgång, på gatan, på sjukhus och i alldeles för många olika sängar. I min bok berättar jag om alla gånger män istället för att hjälpa mig som inte kunde stå på benen istället utnyttjade situationen. Om alla gånger jag gjort vad som helst för att få uppmärksamhet. Om hur jag gömde mitt mående, mitt drickande och ljög både för mig själv men också för alla jag känner.

Men också om min vändning. Om HUR jag slutade med mitt beroende. Hur jag lyckades vända mitt dåliga mående. Och vad jag gör idag för att må bra. Hoppas ni vill läsa den!

Klicka hem min bok här! LOVE J!


7 kommentarer7 kommentarer om “”Jag gjorde VAD som helst””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag försökte köpa den nu men det står att koden bara gällde till och med i fredags 🙁

  Svara
 • Oh no!! Trodde den gällde längre 🙁 Ska försöka fixa en ny snart 🙂 Kram

  Svara
 • Sträckläste din bok, även om jag inte haft problem med alkohol så har ju alla människor sitt bagage! Du är så jäkla ball, grym och fantastiskt inspirerande! Sluta aldrig vara du!

  Svara
 • Men åh TACK <3 <3 <3

  Svara
 • Det här kanske låter lite märkligt, men jag blir så impad av att du som är så ung hunnit gå igenom detta.
  Oftast tänker man på alkoholister och medelåldersmänniskor. Det är så otroligt bra och viktigt att du skrivit denna bok som ung! För mörkertalet är sååå stort. Jag känner själv igen mig i nästan exakt allt du beskriver. Jag har själv vuxit upp i en liknande familj, började dricka varje helg som 13-14 åring. Med åren spårade det bara ur mer och mer. Som 18 åring brukade jag festa med min mamma liksom. Bli aprak och gå ut på krogen halvnaken och inte minnas ett dugg. Idag är jag 31 och fortfarande dricker nästan alla i min omgivning. Ska man ses är det vin inblandat obligatoriskt. Men jag har bestämt mig för att det är stopp nu. Det jobbigaste är folks tjat och frågor. ”Är du gravid” ”Skärp dig” ”Bara ett glas” osv osv.. Det är sååå sjukt. Tänk om vi kunde uppmärksamma unga människor drickande mer. Bara se vad det gör med vår hälsa, inte mins den psykiska. Tack för att du finns och delar med dig. Du är så viktig och inspirerande! Kram

  Svara
 • Do you have your book in english kindly? Thank you. You are such a inspiration, I would love to read your book. Sending you lots of love Xx

  Svara
 • Not jey 🙁 <3

  Svara