Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:13 | november 26, 2018

Monday Mantra: ”Embrace the change”

 Hej från Indien. Just nu sitter jag i min lilla hydda. Klockan är elva och jag borde snart sova eftersom det är vääääldigt tidiga mornar här. Men hundar sjunger i kör utanför så kan ändå sova än så kan ju lika gärna skriva veckans MM nu. Dagarna här är verkligen fullspäckade så kommer inte hinna med så mycket på bloggen vilket jag ju förvarnat för men inser att jag saknar er och vill gärna dela med mig när jag kan 🙂

Så här kommer ett ganska kort men väldigt bra Monday Mantra.

”Embrace the change”

Vi pratade om det här på middagen igår. Om att fastna i gamla mönster och ogilla nya sätt. Att tänka ”det var bättre förut”, eller ”jag har alltid gjort såhär så jag orkar inte byta”. Att stanna kvar i gamla tankesätt, betendemönster och liknande är ju rätt skönt FÖR vi vet vad det är, även om det inte är ens något vi gillar. Det är jobbigare att byta och göra om för då vet vi inte vad som kommer, hur det kommer att bli och det kan kännas så läskigt så att vi till och med struntar i att göra det.

Just nu känner jag detta rätt starkt. Det har gått EN dag på min yogautbildning och jag undrar redan om ”detta är rätt för mig”. Varför? Jo för jag är ovan. Jag kan det inte, jag är ny på detta och det känns läskigt. Vid middagsbordet pratade vi också om att INTE göra om på jobbet för att man inte orkar med en omställning, eller att man inte orkar göra slut för att man ju bor ihop med sin partner och det vore så krångligt att göra upp om allt.

Tillsammans kom vi överrens om att man inte ska vara emot förändringar utan att livet blir mycket rikare av att ”Embrace the change”.  Så oavsett om ni går igenom en stor, jobbig förändring just nu eller om du bara klippt lugg och ångrar dig – Embrace the change! Något bra kommer du at få ut av det och det får dig och ditt liv att växa.

Att stanna kvar i det gamla gör att livet står stilla. Vi behöver förändringar för att komma framåt. För att utvecklas. Så välkomna förändringar i ditt liv och våga omfamna dem!

LOVE J!

Spara ner bilden nedan och ha som bakgrund på din telefon för att påminna dig om veckans mantra! 


2 kommentarer2 kommentarer om “Monday Mantra: ”Embrace the change””

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Exakt vad jag behövde höra idag. Tack 💗🙏🏼

    Svara
  • Älskar dina monday mantran ❤❤

    Svara