Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:36 | december 1, 2018

Update från Indien ❥

Hej finast ni, hur mår ni? Känns som det var länge sen jag snackade med er. Är ju så van att uppdatera bloggen dagligen så känns lite tomt att inte blogga så mycket. Men idag tänkte jag ge er en liten update från Goa.

Nu är första veckan av min yogautbildning är över. Det känns som att jag varit här för alltid samtidigt som det känns som det har gått SÅ fort! De första dagarna var tuffa, det är långa dagar och det var första gången vi gjorde allt och jag tvivlade på om det här är rätt för mig. Vill jag verkligen bli yogalärare? Ska jag orka detta i EN månad?

MEN efter två, tre dagar totalvände det och nu känner jag mig typ lyckligare än någonsin. Det känns SÅ rätt. Jag delade det på min Instagram igår om att jag grät lite för att jag fick en så stark känsla av att jag är PRECIS där jag ska vara. Det här är en del av mitt syfte och det känns så fint att få komma närmare och närmare det. Jag vet att det här är ett viktigt kapitel på resan och jag är så glad att jag tagit mig hit!

Så med några blåmärken på benen, träningsvärk överallt sitter jag i min lilla Bungalow och trivs så himla bra. Jag är så glad att jag lyssnade på mitt hjärta och tog mig hit istället för min hjärna som sa att jag inte hade tid med det här. Man har alltid tid för det som är rätt för en, man måste bara våga ta den tiden.

En annan underbar grej med att vara här som jag kommer att ta med mig hem är att gå runt i sköna träningskläder. Alltså livet i ett par sköna tights = magiskt! Mitt fina sett hittar ni här: Byxor & Topp!

Min underbara cashmere hoodie här!

Med det sagt vill jag påminna er om att känna efter i fall det är något som ni egentligen vill göra men som ni skjuter på. I så fall kanske det är dags att börja jobba på en plan för det att hända? Även om det inte behöver hända nu, eller ens om ett åt. Men att börja ta i det på något sätt i alla fall, för det är du värd! LOVE J


1 kommentarerEn kommentar om “Update från Indien ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tack för du delar med dig och skönt att känslan vände <3 Tack för uppdateringen!

    Svara