Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:02 | december 2, 2018

En härlig och viktig julklapp ❥

Hej bästa ni, nu ska jag berätta om världens bästa grej som inte bara luktar gott utan som också GÖR gott. Nämligen The Body Shops julkampanj ”Enchanted By Nature”. För det är nog fler än jag som vill ge ansvarsfulla julklappar i år, eller hur?

Tillsammans med organisationerna World Land Trust och Woodland stödjer The Body Shop programmet World Bio-Bridges Mission. Dessa Bio-broar byggs i områden som har förstörts av tex. vägar eller där skog har förstörts olagligt. Tack vare dessa Bio-broar så kan utrotningshotade växter och djur leva tillsammans igen och därmed också fortplanta sig. Så viktigt och bra initiativ! Läs mer om The Body Shops julkampanj här!

Från och med nu fram till jul hjälper ALLA köp vi gör på The Body Shop till med att skydda och återskapa över 10 miljoner kvadratmeter skog i England och Armenien. Du kan alltså shoppa julklappar och bidra till denna extremt viktiga sak på samma gång. Hur bra?!

Djur som lever tack vare The Body Shops Bio-Bridge projekt! <3 Bilder från The Body Shop.

Ni som har koll på mig vet hur mycket jag älskar att vara ute i skogen och naturen, så därför gör det mig extra glad att The Body Shops julkollektion är inspirerad av skogen och naturens dofter. I love it!

Kort och gott en superbra julklapp till både dina nära och kära och till vår planet! Love J!

6 kommentarer6 kommentarer om “En härlig och viktig julklapp ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här