Träningsvärk, acneattack och mående ❥

Heeeej bästa ni, hur mår ni? Har ni julfeeeling? Så galet att det är december, nu när jag är här borta känns julen SÅ långt borta. Jag har ju redan varit här ett tag och ska stanna i två och en halv vecka till. Så himla länge men det känns så himla bra att vara här. SÅ glad att jag gör detta!

Nu har jag yogat varje idag (stenhårda pass) i en och en halv vecka och det käääääääännnnnssssss i hela kroppen. My gaaaaad min rygg!!!! Men så jävla skönt också ju! Och vilken grej det är att yoga nu när jag har SÅ mycket mer kunskap, är nästan som att jag aldrig ens yogat förut. Så mycket om varje position som jag inte visste, hur man kopplar på vilka muskler mm. Så taggad på att komma hem och lära ut detta på mina yogapass. För yes, jag känner en stark lust att både hålla klasser och göra yogavideos på Youtube och jag r så taggad! Hoppas  ni också är det?! Mer update på yogan kommer 🙂

En annan grej då, ni som följer mig på Instagram (gör det här: @JosefinDahlberg.se) och som kollar mina IG stories vet ju att jag fått någon slags acneattack här borta. Jag brukar få en del finnar kring mensen men annars vara rätt fri från dem nu för tiden. MEN här dyker det upp nya varje dag. Egentligen ingen stor grej men ändå något som stör mig. Så jag har fått öva på att inte gå igång på det, inte fokusera på det när jag ser mig i spegeln och påminna mig om att värre saker har hänt vilket det ju såklart har. Så jag tror att genom att inte ha massa lager med solkräm på och bara vänta på att det lägger sig är det bästa knepet. Också skönt att bara låta det vara utan att täcka med massa smink som jag lätt hade gjort hemma. Rätt befriande. la också upp en bild på IG igår där jag var osminkad och man lätt kunde se alla prickar – what ever tänkte jag 🙂 Behövs lite mer finnar på Instagram.

Så jag kör på här borta, lite mer än halva tiden kvar och även om jag är trött och har träningsvärk så är jag då jäkla peppad!! Följ min resa på min Instagram! Och ha en magsik dag! LOVE J!!!!

Kommentarer

 1. B

  Hej! Superinspirerande! Vad kostar en sån här resa? Är tanken att alla utbildar sig till instruktörer? Har alla stor kunskap sedan innan? Nyfiken och kanske sugen på att göra något liknande.. 🙂

  1. josefindahlberg
   josefindahlberg

   Min utbildning kostar ca 30 000 kr sen + resa men i priset ingår boende, mat + utbidlning. Mycket billigare i Iniden jämfört med typ Bali. Jag har ju yogat en hel den innan och åkt på mycket retreat mm men skulle säga att det är rätt stor mix i in grupp, vissa som har yogat mindre. Men det är väldigt intensivt så gäller att man har stort intresse för yogan :))) Kram!

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!