Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:37 | december 6, 2018

Träningsvärk, acneattack och mående ❥

Heeeej bästa ni, hur mår ni? Har ni julfeeeling? Så galet att det är december, nu när jag är här borta känns julen SÅ långt borta. Jag har ju redan varit här ett tag och ska stanna i två och en halv vecka till. Så himla länge men det känns så himla bra att vara här. SÅ glad att jag gör detta!

Nu har jag yogat varje idag (stenhårda pass) i en och en halv vecka och det käääääääännnnnssssss i hela kroppen. My gaaaaad min rygg!!!! Men så jävla skönt också ju! Och vilken grej det är att yoga nu när jag har SÅ mycket mer kunskap, är nästan som att jag aldrig ens yogat förut. Så mycket om varje position som jag inte visste, hur man kopplar på vilka muskler mm. Så taggad på att komma hem och lära ut detta på mina yogapass. För yes, jag känner en stark lust att både hålla klasser och göra yogavideos på Youtube och jag r så taggad! Hoppas  ni också är det?! Mer update på yogan kommer 🙂

En annan grej då, ni som följer mig på Instagram (gör det här: @JosefinDahlberg.se) och som kollar mina IG stories vet ju att jag fått någon slags acneattack här borta. Jag brukar få en del finnar kring mensen men annars vara rätt fri från dem nu för tiden. MEN här dyker det upp nya varje dag. Egentligen ingen stor grej men ändå något som stör mig. Så jag har fått öva på att inte gå igång på det, inte fokusera på det när jag ser mig i spegeln och påminna mig om att värre saker har hänt vilket det ju såklart har. Så jag tror att genom att inte ha massa lager med solkräm på och bara vänta på att det lägger sig är det bästa knepet. Också skönt att bara låta det vara utan att täcka med massa smink som jag lätt hade gjort hemma. Rätt befriande. la också upp en bild på IG igår där jag var osminkad och man lätt kunde se alla prickar – what ever tänkte jag 🙂 Behövs lite mer finnar på Instagram.

Så jag kör på här borta, lite mer än halva tiden kvar och även om jag är trött och har träningsvärk så är jag då jäkla peppad!! Följ min resa på min Instagram! Och ha en magsik dag! LOVE J!!!!


10 kommentarer10 kommentarer om “Träningsvärk, acneattack och mående ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hela du lyser, så vacker! Tack för att du inspirerar och motiverar till att följa sina drömmar. Tack för att jag (och alla andra) får följa med på din resa<3<3

  Svara
 • Tack för peppen fina du <3

  Svara
 • Testa Bioterm 30 dry touch. Den ger inte finnar!

  Svara
 • Kanskje aknen kommer pga utrensning/avgiftning/detox, en naturlig prosess som starter når en gjør mye yoga, begynner å hvile mer, spiser annerledes, etc. Et godt tegn på at kroppen kvitter seg med avfallsstoffer!

  Svara
 • Åh, jag ska göra samma sak i Januari, men har gruvat mig läääänge för att boka för att jag är så nervös.. Får så mycket pepp dock av att följa dig här och på Instagram! <33333 Bästa tiden är ju nu så dags att bara boka tänker jag :))) Tack för att du är en sån himla stor inspiration alltid! :,-*

  Ang. finnarna, samma sak hände mig när jag var i Sri Lanka förra året, det var liksom finnar jag inte kände igen heller. Fick dock för mig att det berodde på vattnet pga helt annan bakteriekultur, så blev faktiskt bättre när jag var mer försiktig med att tvätta ansiktet med lokala vattnet.. Sen är väl solkräm, svett, skit och allt vad det är säkert en liten bov med MEN MEN 🙂 vacker som få ändå!

  Svara
 • Fina du! Ser så härligt ut over there 😍 skulle verkligen behöva göra en sån resa själv.

  Svara
 • Men sluta jag grinar av lycka om du börjar med klasser på youtube ❤️

  Svara
 • Jaaaa, kommer göra massssaaaaa från mitt nya drömkontor. SÅÅÅÅÅÅ TAGGGADDDDD!! <3 <3 <3 <3

  Svara
 • Hej! Superinspirerande! Vad kostar en sån här resa? Är tanken att alla utbildar sig till instruktörer? Har alla stor kunskap sedan innan? Nyfiken och kanske sugen på att göra något liknande.. 🙂

  Svara
 • Min utbildning kostar ca 30 000 kr sen + resa men i priset ingår boende, mat + utbidlning. Mycket billigare i Iniden jämfört med typ Bali. Jag har ju yogat en hel den innan och åkt på mycket retreat mm men skulle säga att det är rätt stor mix i in grupp, vissa som har yogat mindre. Men det är väldigt intensivt så gäller att man har stort intresse för yogan :))) Kram!

  Svara