Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:27 | december 9, 2018

Magisk bikni, veganmat och min hut ❥

Okej, måste inleda det här inlägget med den är minikattungen som är det MINSTA jag sett! Hon och hennes syster hade personalen på cafet hittat på baksidan för två veckor sen och nu tar de hand om dem och de bor på cafet. Jag gååååår av så liten den var, går inte att förstå!!! Hoppas ni han se min IGstory så fattar ni hur liten.

Och det var alltid på detta fik som är ren MAGI. Jag har ätit på Zest förut men det som ligger i Agonda (där vi för övrigt var igår) och det var precis så gott som jag minns det!

Den här typen av café är min dröm. Det BÄSTA jag vet är att fika eller äta frukost på sånna här ställen, det slår alla lyxiga middagar som finns enligt mig!

Och jag kunde inte bestämma mig så jag tog tre efterrätter och denna veganska snickerskaka är nog det godaste jag ätit i hela mitt liv. Helt sjukt gott!!! Måste lära mig att göra något liknande, någon som har ett recept att bjussa på? 🙂

Och igår var vi som sagt på Zest i Agonda och där åt jag först denna veganska burgare och en till snickerskaka, hehehe…. Så jävla gott!

På tiden att jag visar er hur jag bor! Här min lilla hut som jag bor i som egentligen mest består av en säng. Så jäkla mysigt. Första natten sov jag så oroligt. Väggarna är supertunna så man hör allt. Hundarna, festerna, kråkorna… Men nu har jag vant mig och sover så gott här inne!

Här är alla grejer jag har med mig. Och egentligen det jag behöver, inser att jag har så mycket onödiga grejer hemma som jag kommer rensa ut när jag kommer hem. Så skönt att inte ha så mycket val att göra varje dag heller. Kommer lätt fortsätta mitt rensningsrace som jag påbörjade innan jag åkte!

Och så har jag ett utomhusbadrum. Så jäkla mysigt! Så jag kan alltså sola medan jag duschar på dagen eller kolla på månen medan jag borstar tänderna. Sån dröm som jag lätt ska komma ihåg till mitt framtida sommarställe eller något 🙂 Och med mig har jag egentligen bara naturlig hudvård och på tal om det så har min hy blivit så mycket bättre. Tror det var en chock för den att komma hit till värmen, solen, solkräm, maten, yoga, svetten, ha allt! Men nu börjar den lugna dig 🙂

Utsikt från min säng och ser ni vad som fick följa med till Indien? Jo, Livsstilsbibeln såklart! Min och Vanjas ÄLSKADE BOK! Ni måste läsa hennes inlägg om den här! Det gör mig så glad och stolt över denna bok som redan verkar ha inspirerat och hjälpt så många. Tack, tack, tack för att ni delat med er, postar bilder och hashtaggar #Livsstilsbibeln. Det gör oss SÅ glada!!!

Och en annan magisk grej är att ni nu kan klicka hem den till kampanjpriset 169 kr! Så skynda fynda – Klicka här!

Och alltså jag är SÅ taggad på i morgon för då kommer första avsnittet av min Monday Mantra podd ut – HURRA!!! Håll utkik i morgon och inled veckan med det första avsnittet!!

Invigde den här drömmiga bikinin häromdagen och har haft den sen dess, både som bikni och som topp till jeansshort. Finaste OCH skönaste bikinin jag haft!! Kommer från Matildas fina kollektion som du hittar här!

Hoppas ni har haft en fin vecka, själv åkte jag på någon sjukgrej så legat inne i min hut hela dagen men börjar må bättre så hoppas jag kan vara med på allt i morgon. Nu middag!! LOVE J


5 kommentarer5 kommentarer om “Magisk bikni, veganmat och min hut ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter och ser väldigt härligt ut.
  Enkelt och skönt liv.
  Må så gott!

  Svara
 • Wow! Det ser fantastiskt ut 😀 Tips till dig som gillar naturlig hudvård, på flygplatsen i Mumbai (och Dehli för den delen) säljer de ett hudvårdsmärke som heter Kama Ayurveda. De har SÅÅ fantastiska produkter som luktar så himla gott!!

  Svara
 • Åh tack det ska jag spana in :))) Kram

  Svara
 • Hej Josefin!
  Blir så nyfiken på den gröna kristall-deodoranten som ligger på handfatet? Om det är vad det är alltså! Vart har du köpt den?
  Keep shinin’ girl!!💖

  Svara
 • Det är en roller till ansiktet som jag använder efter jag lagt på serum, ska berätta mer om den på bloggen 🙂

  Svara