Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:38 | december 12, 2018

Det bästa med 2018 ❥

Inlägget innehåller reklam för min bok Idag är jag fri

Hej bästa ni, hoppas ni mår bra! Jag har som ni vet ett fullspäckat schema här i Goa men mellan passen och efter dagen är slut går jag mycket promenader på stranden då jag får en del tid till att bara vara och fundera. Jag har funderat mycket på året som har gått. Helt klart ett händelserikt år på både jobbplanet och det privata planet. Många positiva saker och mycket känslosamma beslut.

Jag är glad för de kärleksrelationer jag fick uppleva det här året för de har gett mig och lärt mig en hel del saker. Och jag är SÅ tacksam över att jag hittat tillbaka till min person som jag känner mig så himla kär i just nu. Jag går av typ tio gånger om dagen när jag tänker på oss och vad som väntar när jag kommer hem!! Det är helt klart en av de bästa sakerna med det här året men om jag bara får välja en sak är det att jag fick ge ut min bok ”Idag är jag fri”.

När jag var 20 år gammal satte jag upp målet om att ge ut min bok innan jag fyllde 30 år och jag klarade det med ett år. Häromdagen fick jag ett mejl som jag blev så glad över:

”Din bok är inte bara för de med alkoholproblem”

Ett mejl från en tjej som läst boken som skrev om hur den har hjälp henne med hennes resa även om hon inte har alkoholproblem. En annan som skrev ”Alla som vill må bättre borde läsa den”. Och det gjorde mig så glad för det är precis det jag vill med den här boken. Jag vill hjälpa de som läser den till att må bättre, oavsett om man har alkoholproblem eller inte. Själv tycker jag att det är asviktigt att det handlar om just alkoholen då det är ett så viktigt ämne men eftersom jag brinner för att få andra att må bra blir jag så glad av att läsa detta mejl så TACK.

Och tack till ALLA som mejlat, kommenterat och skickat DMs till mig om att ni läst och uppskattat boken så mycket. Jag blir så rörd varje gång och jag hoppas att alla som behöver den läser den.

Och som en tidig julklapp till er kan ni nu klicka hem den för 149 krBeställ din bok här!

I boken pratar jag också om hur jag började meditera, om hur jag hittade yogan och hur den hjälpt mig. Om hur jag vågade säga upp mig från mitt drömjobb för att satsa på det som kändes rätt i mitt hjärta, även om jag inte hade en krona sparad. Mitt mål är att ni som läser den ska få en känsla av att ni också kan följa era drömmar och tro på er själva.

Beställ boken för 149 kr här!

Hoppas du vill läsa den eller ge den i julklapp till någon. Och dela gärna med dig om dina tankar när du läser eller efter 🙂 Uppskattas så mycket! Love J!


7 kommentarer7 kommentarer om “Det bästa med 2018 ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här