Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:18 | december 16, 2018

Magsjuk & hemlängtan!

Okej, det är sjukt härligt att vara här. Det här är det bästa jag gjort för mig själv MEN nu har det gått mer än tre veckor sen jag kom hit och jag börjar längta hem. Känna mig klar. Jag klarade mitt test redan i torsdags eftersom jag var först ut så jag tror det gjorde att jag kände mig lite klar redan då. Sen saknar jag Moon, min familj, vänner och min kille så mycket nu. PLUS att jag hade den sjukaste magsjukan igår som gjorde att jag bara ville vara hemma i min egen säng.

Så status i dag är ”det är bara fem dagar kvar tills jag får åka hem”, hehe.. I morgon när jag mår bättre igen kommer jag säkert ångra mig och vilja stanna längre… Denna resa har gett mig så mycket och på ett sätt känns det som att tiden bara sprungit förbi samtidigt som det känns som jag varit här i månader. Så tacksam för den här upplevelsen och så taggad på att yoga mer när jag kommer hem och att hålla i yogaklasser!!! Gaaah, känns typ overkligt!!!

Nu ska jag kurrera mig ordentligt så att jag kan njuta av mina sista dagar i värmen 🙂

Min fina astro-tshirt hittar du här!

Hoppas ni får en superhärlig söndag!! Love J


10 kommentarer10 kommentarer om “Magsjuk & hemlängtan!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hallå who’s the guy?! Det har jag missat helt, eller har du kanske inte berättat om det än? Är det han från i somras som du reste med? Krya på dig hur som helst och njut sv de sista dagarna!

  Svara
 • Perfekt illusion. Alltså det här med yogalärarutbildning. Jag älskar yoga men gick min utbildning och tyckte att det var pengar i sjön. Man romantiserar ofta det här. Jag kan tycka gnistan för yoga försvinner lite första perioden av sin utbildning. Yoga är så mycket mer än produkter, titlar och en strandbild. Förstå mig rätt. Jag önskar att du delar en ärlig bild sen hur det var att lägga ut 30 000 kr på din resa om inte mer och om det var värt det.

  Svara
 • Såklart har alla olika upplevelser och tror det beror mycket på vilken utbildningar man gör. Har hört om så många olika, vissa superbra och vissa oseriösa. Jag måste säga att jag tycker detta är värt varje krona. Lär mig otroligt mycket, uppskattar yogan på ett helt nytt sätt och framförallt att jag lär mig hur jag kan dela med mig av yogan. Men som sagt såklart upplever man olika men jag har nog tur med både lärare, grupp och ställe.

  Svara
 • Hoppas magsjukan ger med sig snabbt så du kan njuta av de sista dagarna där.
  Och grattis till klarat test.

  Svara
 • Borde väl vara intresserad av yogan och allt men är mer intresserad av killen 😂 är det han Johan som du reste med eller är det han långhåriga, mörkhåriga som var på YT? Minns att han var på storys i våras och det var väl round två nu hehehe. Inte alls obehagligt att jag har koll på det här…..

  Svara
 • Haha underbart! Nr 2 stämmer :))) <3 <3

  Svara
 • Njuut av värmen så länge det varar! Här hemma spänner vi axlar pga kyla och slask. Yogan har blivit min livlina det senaste halvåret, kroppen och sinnet njuuuter, speciellt i denna kyla. Skulle vara magiskt att gå på dina pass, är så peppad!

  Svara
 • Åh så härligt! Vill så gärna göra nåt liknande, kanske inte teacher training just – men vem vet 🙂 Lyssnar du på yoga girls podd btw? Hon hade så bra avsnitt tidigare i höstas om kapitaliseringen och yoga som kulturarv etc. Känns som denna YTT verkar ha haft koll på den holistiska och livstilsdelen i yogan eller? Skulle va kul att höra dina tankar kring detta nu efter du gjort en sån här grej!
  Tror du kommer va en UNDERBAR yoga lärare!!! <3 <3 <3 Massa kärlek <3 <3 <3

  Svara
 • Hoppas du mår bättre snart! Det skulle vara roligt om du gjorde ett inlägg om yoga kläder, typ dina favoriter osv 🙂 Försöker precis som du minska min klädkonsumtion och vill därför köpa bara EN uppsättning yogakläder som jag verkligen ÄLSKAR, och tycker du alltid har så himla fina. Kram <3

  Svara
 • Ja absolut! Kommer 🙂

  Svara