Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:29 | december 25, 2018

I did it!! Nu är jag yogalärare ★

WOW! Jag gjorde det! Kan knappt förstå att det är sant men jag är så otroligt glad över att jag gjort denna resa och utbildning. Jag har lärt mig SÅ mycket och är så himla nöjd med hela grejen. Jag har vloggat under hela resan så i mellandagarna kommer det ut en långfilm på min YT-kanal, hehe… Hoppas ni vill se den, säger till när den ligger uppe 🙂

Med ännu en till dröm och utmaning i ryggan uppmanar jag er till att våga följa ert hjärta och drömmar. Det är sån häftig känsla att genomföra något man drömt om och man känner är helt rätt. Är så otroligt glad över att jag tog tiden att göra detta. Det har lärt mig så mycket på alla plan.

Tacksam för min lärare, min grupp och stället där vi bodde. De alla gjorde hela grejen så perfekt.

Sista kvällen firade vi med middag på stranden. Dröm!!

Tack för all pepp jag fått av er under månaden. Nu ser jag så mycket fram emot att yoga med er, både IRL och online 🙂 Hoppas ni också är taggad! LOVE J!


2 kommentarer2 kommentarer om “I did it!! Nu är jag yogalärare ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så glad och lycklig för din skull bästa Josefine 👑💎📷❤❤❤
    Så taggad ❤❤❤

    Svara
  • Grattis!!! Åh jag vill så gärna gå yogakurs hos dig 😍!

    Svara