Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:02 | december 26, 2018

Mysiga dagar hemma ★

Jag fullkomligt ÄLSKAR att vara hemma! Just nu är jag hemma själv (eller ja med Moon såklart), jag har precis betalat alla räkningar som låg och väntade när jag kom hem från Indien, vattnat alla blommor, fixa lite hemma och håller på att rensa mejlen. Det känns så skönt att vara tillbaka på banan och komma tillbaka till rutinerna. Jag känner sån kick att starta igång nya året nu men först några fler lugna dagar…

Passar på att mysa för fullt här hemma. Gjorde precis en matchalatte och äter lite ingefärskolor, mums! Har tända ljus och rökelser och en skön playlist på högsta volym. Heja jullov, så jäkla härligt!

Min pyjamas kommer från Gina och du hittar skjortan här och shorts här! (byxorna verkar vara slut)

Men snart ska jag hoppa ur pyjamasen och ta mig ner på stan för att äta lunch med en kompis och unna mig nya yogakläder. Hurra! Sån bra feeling idag som jag hoppas ni också har eller som smittar av sig på er. Ha en superonsdag! Love J!


14 kommentarer14 kommentarer om “Mysiga dagar hemma ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var är dina fina orangea kuddar ifrån? Kram <3

  Svara
 • FatCat på Söder 🙂

  Svara
 • ÄLSKAR din fina pyajamas! Kan man få fråga var den kommer ifrån? <3

  Svara
 • Gina 🙂 la in direktlänkar nu. Kram!

  Svara
 • Hej Josefin! Jag vill först tacka för en så oerhört inspirerande blogg. Jag har en undring – vet du möjligen vad färgen heter, den där aprikosiga, bakom soffan/sängen? Med vänlig hälsning Kajsa

  Svara
 • Tack snälla <3 <3 Jag vet inte faksikt, blandade ihop den och har inte sparat burken :((( Kram!!

  Svara
 • Älskar din pyjamas!! Får man fråga vart den kommer ifrån?

  Svara
 • Åh,jag älskar din blogg!! Följt dig sååå länge och ser framemot ett till år!

  Svara
 • Hurraaa <3 <3 TACK för peppen!!

  Svara
 • Välkommen hem Josefin, och du ser så härligt förhärlig ut! Det är visst inte ett ord, men förhärlig gills. Härlig räcker inte 🙂 Jag vill också krypa in i pyjamas och ha det gott, men väntar på att min make ska komma hem från flyget, så jag har finkläder. Så fort han sett att jag är fin ska jag bli förhärlig också 😉

  Svara
 • Fina Josefin,
  Varifrån kommer bordet? Är nämligen på jakt efter något liknande.

  Svara
 • Åhlens 🙂

  Svara
 • Josefin, du sprider så härlig energi! Tycker så mycket om att kika in på din blogg och bli inspirerad.
  Ibland undrar jag hur sjutton du gör, för att få till det så härligt. Kristaller och matchalatte och ett mysigt hem. Min vardag och mitt psykiska mående är lite grått just nu. Men kanske kan jag börja med att fixa mig ett härligt hem och göra mig en god kopp på mornarna 2019 🙂

  Svara
 • Fina du! Tack för peppen <3 Det låter som en bra plan. Jag tycker det ger så mycket att trivas hemma och börja dagen på ett mysigt sättt <3 Kram!

  Svara