Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:47 | december 29, 2018

LÅNG VLOGG från Indien ❥

Poppa popcornen för nu börjar långfilmen med ”Jossan i Indien”, hehe.. Nästan 40 min lång är min vlogg från när jag blir yogalärare i Indien men det är för att visa er en så sann bild som möjligt av MIN upplevelse. Det var verkligen upp och ner även om det var det bästa jag gjort!

Videon lovar bla: Lyckorus, gråtattack, magsjuka, irritation, hemlängtan, kärlek och yoga såklart!

HOPPAS NI VILL KOLLA!

Och glöm inte att prenumerera på min kanal (klicka här!) – jag kommer köra massa videos framöver. Så taggad!!

Love J!


40 kommentarer40 kommentarer om “LÅNG VLOGG från Indien ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • UNDERBAR VLOGG!!!

  Svara
 • <3 <3 <3

  Svara
 • SÅ otroligt inspirerande! Vill verkligen yoga mer nu, har haft en liten paus från det. Missuppfattade när du sa att du skulle ”plocka ihop din hut” och tänkte ”vilken hatt… är ju hel del mer grejer att plocka ihop” 😂 Har amningshjärna för närvarande så skyller på den 🤪 Anywho, tack för inspiration! 🙏🏼😌

  Svara
 • haha :))) Underbart!

  Svara
 • Som jag längtat och taggat denna vloggen. Älskar att du är så ärlig och visar både fram- och motgångar. Framförallt blir man så glad av dig. Dessutom är du grym i rörligt format.
  Kram

  Svara
 • Åh tack snälla <3 <3 Så kul att du gillar den!

  Svara
 • Wow! Ser underbart ut men måste också varit tufft såklart! Vra jobbat jossan! Vet inte jag missat men har du berättat vilket ”företag” du åkt med? Hur hittar man deras hemsida osv…?

  Svara
 • Tack snälla <3 Jag åkte med https://greenlotusyoga.com/

  Kram!!

  Svara
 • Verkligen fantastiskt bra 🙏🏻💫

  Svara
 • Alltså WOW Jossan, vilken helt fantastisk film och du verkligen STRÅLAR!! Jag satt och log och bara mådde så gott (förutom när du var ledsen och hade ont i magen.. hehe.. ) genom hela filmen. Jag ska själv gå yogalärarutbildning i maj, och nu är jag ÄNNU MER taggad. Herregud, 2019 känns så jäkla galet och grymt och jag är så exalterad för framtiden. Jag är precis som du och älskar yoga, personlig utveckling, kristaller, dream big ja men allt sånt, du fattar, men har tampats i många år med djup ångest vilket gjort att jag satt många käppar i hjulen för mig själv. Men nu börjar jag sakta men säkert gräva mig ur det där hålet och är så jäkla motiverad på att börja LEVA igen! Nu blev det lite långt här, det var inte tänkt, förlåt, men ville bara säga att jag älskar verkligen att följa dig och du ger mig så mycket energi att följa mina egna drömmar. Vilket jag nu ska göra också, äntligen. TACK TACK TACK, du är ju bara SÅ BRA <3

  Svara
 • Men wow!!! Tack för peppen och heja dig <3 <3 <3 Kommer vara det bästa du gjort!! Kram

  Svara
 • Jättefin vlogg, brukar aldrig finna tid att kolla men nu tog jag mig tid på lunchen. Tycker om att du är så ärlig och visar precis hur det är, jobbigt och härligt, svettigt och avskalat men ändå härligt och vackert osv. Tack för du delar med dig!

  Svara
 • Åh tack <3 <3

  Svara
 • Vilken underbar video och åhh vad glad jag blir att du ska göra yoga videos 😍

  Kommer du att anordna yoga retreats i Sverige under 2019? Bor inte i Stockholm och hade såklart vart magiskt att få yoga med dig på riktigt också. Är det något som du planerar? Kram

  Svara
 • Ja jag hoppas jag får till det, ligger på min drömlistan för nästa år 🙂 <3

  Svara
 • Alltså woow! Jag blev så inspirerad!! Jag älskar att du delar med dig av både ups och downs, underbar film!

  Svara
 • Åh tack <3 <3

  Svara
 • Alltså WOW vilken UNDERBAR resa du varit med om!! Är så tacksam över att du ville dela den med oss, satt här med tårar i ögonen och rysningar <3 Är övertygad om att du kommer vara en fantastisk yogalärare!! Hejja dig <3

  Svara
 • Åh fina du <3 Tack!!

  Svara
 • Super härlig video. Ser fram emot att kunna få chansen att få ta yoga klasser hos dig. Gott Nytt År!!!

  Svara
 • Hejsan! Har du någon email där man kan ställa lite frågor?

  Mvh Daniel

  Svara
 • [email protected]

  Svara
 • Nu när du börjat visa honom på Instagram, kan du inte berätta lite om din kille? 😉 Kram nyfiken

  Svara
 • Jag är ganska långt nere i mitt mående och kämpar verkligen för att komma ur det. Jag har haft några tuffa dagar men av någon anledning så kändes allt så mycket bättre när jag såg din vlogg. Den påminde bland annat mig om att ta upp meditationen igen. Jag vet ju att jag mår bra av det men har inte tagit tag i det på sista tiden. Sen har jag precis klickat hem en yogamatta och hittat en yogakurs som jag ska börja på, äntligen ser jag fram emot något. Hade jag bott i Stockholm hade jag gärna yogat hos dig. STORT LYCKA TILL som yogalärare. Det kommer gå galant ♡

  Svara
 • Wow vilken resa du gjort!! Önskar jag vågade resa ensam. Aldrig gjort det. Skulle så gärna vilja börja yoga hos dig. Synd jag inte bor i Stockholm:(
  Du inspirerar 💖

  Svara
 • Då får du yoga med mig på Youtube i stället :))) <3

  Svara
 • Jag ÄLSKADE den här videon, så fint!!!!

  Svara
 • Underbar vlogg! Ser fram emot att fortsätta ta del av din yogaresa 2019! GOTT NYTT ÅR!

  Svara
 • Wow vilken inspirerande video och vad bra du beskriver din tid i Indien. Jag skulle önska så att du lägger ut videos om magen och hur man med hjälp av yoga kan få en friskare mage. Har för mig att du precis som jag har problem. Kram <3

  Svara
 • Underbar vlogg; kollat två ggr för att den bidrar till gott humör för mig 😉. Extra pepp då jag åker till Indien om 3 dagar för att vara där i nästan 3v. Dock inte yogalärarkurs men bl a Goa.
  Fråga: musiken du lagt in runt minut 7-9, vid strandvyerna och när du yogar i profil, vad är det för låt? Älskar den och försökt m Shazam men lyckas inte få ett resultat.

  Svara
 • Men åh underbart!!! <3 Det är en låt från ett sånt musikbiblotek som man kan använda på Youtube så ingen "riktig" låt <3 Ha en MAGISK resa! Kram

  Svara
 • Så fin video. Underbar 😭❤️

  Svara
 • Sååå härlig film! Vart kommer det fina halsbandet (halsbanden?) ifrån, som du har på dig under hela videon? Så fint ju!!

  Svara
 • Lite olika, har köpt olika kedjor och berlocker, från bla & other stories och Blue Billi 🙂

  Svara
 • SÅ mysig video och helt perfekt att se 1 januari, så motiverad för det nya året nu! <3 kram

  Svara
 • Så härlig vlogg 🙂 Kul att få följa din resa till att bli yogalärare :):) Du är så inspirerande och jag blir själv sugen på att ge mig ut på en egen resa när jag ser detta 🙂

  Svara
 • Så snygg Bikini! 😍😇 Vart kommer den ifrån? Länka den gärna om den finns kvar. 🙏💕

  Svara
 • Köpte den i Indien så vet inte var jag kan hitta den online tyvärr. Kram!

  Svara
 • Denna video är helt magisk på så många sätt Josefin 😭💜✨ Blev så rörd av den.

  Svara
 • <3 <3 <3 !!!!!

  Svara