Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:38 | januari 1, 2019

★ Mina intentioner för 2019 ★

Okej, ett helt nytt år står framför oss. Jag brukar sällan att nyår är sån nystart utan brukar snarare känna det kring hösten efter sommaren men i år är det annorlunda. Jag känner mig redo för ett ny start. Som jag skrev i förra inlägget var 2018 rätt så påfrestande för mig så jag ser fram emot att skapa ett lugnare år nu. Och därför har jag skapat några intentioner för 2019 som jag tror kommer få mig att må så bra jag kan och kommer få 2019 att bli så bra som möjligt. Nu ska vi gå igenom dem 🙂

❥ Vara mer i naturen. Det är ju ingen nyhet att vi mår bra och blir mindre stressade av att vara ute i naturen men tidigare har jag inte brytt mig så mycket om det men efter att jag skaffade hund och efter min vandringsresa till Alperna har jag verkligen insett att detta gör mig SÅ gott. Så det blir fler promenader, vandringar och hänge mer ute med Moder Jord under 2019!

❥ YOGA VARJE DAG! Nej, jag sätter inte orimliga krav på att jag ska yoga två timmar om dagen, vissa dagar kanske jag bara strechar kroppen i sängen i två minuter innan jag går upp och andra dagar kanske jag yogar en timme innan jobbet. Oavsett vad så vill jag hålla i min dagliga practice.

   ❥ DELA MIN YOGA MED ER! Jag känner ett stort behov av att dela med mig av det jag lärde mig i Indien. Därför kommer jag dela med mig av min yoga i mitt nya kontor i klasser men också i videos på Youtube, något jag tror jag kommer ägna mycket tid åt under 2019! Så peppad!

❥ Leva mer i nuet och ha fler digitala detox. Telefonförbud i sängen, vilket jag redan är väldigt bra på. Jag scrollat aldrig innan jag somnar men vill bättre på att inte ta upp telefonen det första jag gör på morgonen utan starta dagen utan en skräm eller kolla likes.

❥ Jag är för det mesta bra på att inte bry mig om vad andra tycker och tänker om mina val Men kan ändå komma på mig själv ibland om att finna mig i situationer som jag vet inte ger mig något. Så under 2019 ska jag lyssna på mitt hjärta och säga ifrån eller skippa situationer som jag egentligen inte känns rätt i hjärtat!

❥ Gör mer miljömedvetena val (som att resa mindre, shoppa mindre, äta bra mat för kropp och natur) och göra medvetna val överlag (tex inte pressa in MASSA jobb på en vecka som jag är expert på).

❥ Sätt mitt välmående först!!! Jag har i några år satt många saker framför mitt välmående, framförallt jobb men också relationer, vänner, events. Nu jäklar blir det ändring! Inget jobb är värt sån stress att jag mår dåligt, inget event är så viktigt att jag skippar att prioitera mitt välmående, relationer och vänner finns kvar även om jag tackar nej till en middag för att vila om det är det jag behöver. Detta är nog min viktigaste intention för 2019! Något jag började jobba en del med under 2018 men som jag har mycket kvar att göra på. Så måste se till att påminna mig om denna punkt ofta under året då jag vet att jag har en tendes att sätta mig själv åt sidan för att göra tusen saker!

❥ En sak som jag skrev till efter att jag fotat mitt papper som är en viktig punkt är att ta hand om min mage på bästa sätt. Under 2018 har jag haft mycket problem med magen, förmodligen mycket pga av stress men också för att jag ätit mycket jag vet att min mage är känslig för. Så i år blir året då jag på riktigt ska orka anstränga mig och lägga om min kost för att må så bra som möjligt!! Jag ska ”Treat my body like a temple”!

❥ Skapa ett nytt hem, förhoppningsvis ihop med min kille ❥

❥ Ger mer av det jag har! Jag vill dela med mig av mina budskap på bästa bäst (Här kommer min nya podd Monday Mantra in), men vill också skänka mer saker och kläder till de som behöver och hjälpa andra.

❥ Drömma stort och tro på mig själv som ALLTID!!!!!

Så ser mina intentioner ut för 2019. Dela gärna med er om era så vi kan inspirera vandra ❥

Psst! Har en känsla av att 2019 kommer bli ett magiskt år för oss alla! Love J!


12 kommentarer12 kommentarer om “★ Mina intentioner för 2019 ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag kan verkligen tipsa om en youtuber som heter ”Muchulleb” om du vill ha en knuff på vägen att rensa/skapa ditt drömhem. Såg även att Mari Kondo har tvserie på Netflix nu som ger jättemycket inspiration att bara ha saker i sitt hem som gör en lycklig 🙂

  Svara
 • Snälla dela med dig av magtipsen du fick via Instagram! Behöver alla råd och tips ❤️

  Svara
 • Hej Cornelia! Vill bara ge ett tips som hjälpte mig, inte alls säkert att det kommer hjälp dig men skadar aldrig att skriva. Jag började dricka aloe Vera för ca 2 år sedan och efter flera år med en mage som inte jobbade med mig fick jag äntligen den i balans. Så har du inte provat kan det vara värt att testa ♥️

  Svara
 • I second that!!

  Svara
 • Superbra mål du har! Vore så kul att få gå på ett yogaretreat med dig. Typ en helg nånstans 😀 Kan inget om yoga än men vill börja.
  Min mage krånglar mycket, förmodligen pga 18 med ätstörningar och ångest mm. Hur ska du äta för att va snäll mot magen?
  Att sätta sin hälsa först är superviktigt! Jag har såå mycket att jobba på att jag blir alldeles matt innan jag ens börjat. Vore så himla härligt o inspirerande att få sitta o prata med dig 😘😘

  Svara
 • Jossan jag har en fråga, jag vill så gärna investera i kristaller och börja använda de i mitt liv, men jag vet inte riktigt var jag kan få tag på dom? Jag bor i Åre och här finns inget sånt direkt så jag undrar om det går att beställa hem på nätet? Puss och kram, tack för bästa inspirationsbloggen! <3

  Svara
 • HÅLL ut i en och en halv månad så kan du beställa från mig 😀 Och då kommer du få bra förklaringar om hur de funkar också 🙂 <3 KRAM

  Svara
 • Du kan beställa online, kristallrummet är toppen 🙂

  Svara
 • Så bra blogginlägg 💓💓💓 Jag skall oxå digital dexto, det kommer gör på Instagram. Det för min hälsa skull och för att fokusera på mitt mående hälsa , på mig själv. Men jag kommer att komma tillbaka till instagram, när jag vill och känner för det. Jag tycker om instagram ❤❤ Älskar din podden monday mantran ❤❤❤
  Så bra lista 💓💗❤

  Svara
 • Härligt! Har många samma mål t ex att få in yogan i dagsrutinen även om det bara är något litet.

  En grej jag började med i höstas (och sen slutade med men ska börja med igen :)) är att precis som du ha telefonen utanför sovrummet på natten, men också ha den på flight mode. Sen på morgonen istället för att direkt kolla mail/insta etc satte jag på en spellista på spotify med musik som får mig på bra humör. Kändes liksom som att mina första tankar och känslor om dagen fick komma inifrån istället för intryck från omvärlden.

  Hoppas du får ett härligt 2019! <3

  Svara
 • Så bra tips 🙂

  Heja dig <3

  Svara
 • Berätta mer om snubben!😍

  Svara