Känns som jag drömmer, så bra är det ★

Vilken jäkla DRÖMSTART på nya året! Jag och underbara Sofie som jobbar med mig har haft den första riktiga jobbdagen och som jag trodde flög den förbi. Vi har dessutom jobbat från mitt nya drömkontor och det känns som att jag drömmar när jag sitter här och jobbar. Tänk att jag kan kalla detta mitt kontor, att min lilla blogg som jag startade för sex år sen och som jag hoppades kunde försörja mig på halvtid medan jag jobbade i butik kunde bli något såhär stort. Att det gett mig otroliga jobbmöjligheter, gör att jag kan jobba härifrån, jobba tillsammans med Sofie. Jag är så jäkla glad och tacksam och det är ju NI som ska ha det största tacket. TACK för att NI följt mig under dessa år, för att ni peppar, kommenterar och läser.

Det roligaste med att ja detta magiska kontor är att jag kommer kunna skapa magiskt content till er. Här kommer det tas många bilder, spelas in många vloggar och poddar och jag vill bara sätta igång på en gång! Men först ska det inredas!!

Det här rummet är alltså ett annat rum än det jag visade upp i det här inlägget. Det här rummet kommer vara mitt kontor och jag kommer inreda det som ett hem så att det känns så personligt som möjligt. Gaaaaah, jag vill bara köra igång och inreda på en gång men det får ta lite tid, det får växa fram!

Jag säger som jag ALLTID gör – dröm stort och tro på dig själv! Det går att nå dina drömmar!

Nu ska jag packa ihop mina saker och gå hem och äta middag med min snubbe. En annan grym grej med att ha ett eget kontor är att jag kommer kunna separera mer på jobb och privat, kontor och hem. En stor grej för mig inför 2019 som jag tror kommer göra mig mycket gott!

Ha en underbar kväll fina ni! LOVE J!

Kommentarer

 1. Jonna

  Hej, Josefin! Vad härligt ditt kontor ser ut – ser fram emot din nya vision lika mycket som du själv!!!!!!!!!
  Jag har en fråga angående bloggens kategorier! Jag tycker om att kika in på din inredning, exempelvis, men sedan du bytte portal finns det ju endast fyra kategorier att klicka sig fram till. Kanske är det att du vill ha det så och då är det toppen, men jag undrar om det finns en tanke kring att utöka kategorierna så att man som läsare kan hitta lite bättre om man letar efter något speciellt?

  Puss och tack för att du sprider så mycket ljus. Det betyder mer än du någonsin kan ana.

  /Jonna <3

 2. Malin

  Åhh så härligt Josefin 😍😍❤❤❤ Det är vi som skall tacka dig Josefin 💙💙❤❤❤
  Du är bäst 💓💓
  Tack detsamma till dig Josefin 🧡💙💛💓❤💕♥️

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!