Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:31 | januari 3, 2019

Vad vill ni ha mer av i år? ★

Känner ni också att 2019 kommer att bli ett magsikt år? Att det är i år det kommer lossna, visa sig och flowa? Så känner jag och jag är så galet peppad på att dela detta år tillsammans med er!

Jag känner mig utvilad och påfylld och så redo att kicka igång mina kanaler igen efter Indien och julledigt. Jag är faktiskt mer taggad än jag trodde på att blogga, podda och youtuba. I somras kände jag att jag ville sluta blogga, jag orkade inte dela med mig av allt. Så jag tog ett break och då insåg jag att jag inte måste dela med mig av ALLT. Jag kan välja vad jag vill dela och det gör att jag bli peppad på att fortsätta jobba med mina kanaler. Det gör att det känns kul igen!

Det finns mycket jag vill dela med mig av till er men så finns det grejer som jag vill hålla för mig själv och detta har jag ju redan skrivit om en del och jag är så tacksam över att ni är så förstående och peppande i det. Helt klart världens bästa läsare!

Och eftersom jag älskar er så mycket vill jag kicka igång det här året tillsammans med er och veta vad ni känner inför 2019 och vad ni vill ha mer av i mina kanaler!

Jag själv har en ganska tydlig plan över vad jag vill skapa mer av i år och vad jag vill skippa men vill gärna vad ni tycker. Ni kanske tänker på något jag glömt 🙂 Alltid kul att få konkreta ideér och förslag från er så dela GÄRNA med er!

★ Kommentera loss med era önskningar ★

SÅ peppad på att dela 2019 med er! LOVE J!


41 kommentarer41 kommentarer om “Vad vill ni ha mer av i år? ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Inredning! Älskar din stil! Vi har lite samma smak du och jag! 😀

  Svara
 • Mer av dina outfits och vardagsvloggar. Vore kul med en vlogg där du går på de cafér du brukar gå på och vad som gör dom så bra. Älskar dina kanaler, kramis

  Svara
 • Vill gärna se mer recept, framför allt lunch/middagstips! Antingen i vloggar eller i bloggen, kram!

  Svara
 • Så härligt och underbart för dig Josefin 💓💗❤💜 Så fina bilder på dig Josefin och Moon 📷💥❤Så härligt att se dig lycklig och glad och må bra ❤❤📷😍😍😍
  Grattis 10k på youtube 📷🎥💥💎👑❤❤❤
  Josefin du är bara värd det bästa 💙💙💙💓💓💓

  Svara
 • Var är jackan ifrån? <3

  Svara
 • Seccond hand <3

  Svara
 • Det sprituella! Meditation, chakran, yoga och allt sånt!!!

  Svara
 • Yoga pass helst i video

  Svara
 • Jag vill se mer inspirerande inlägg som uppmuntrar oss tjejer till att våga (starta eget, tro på sig själv, ta plats, dejta mm.)

  Inlägg där du visardonafavoriter saker (typ saker du sett i stan, på pinterest eller I någon tidning.

  Tips på kläder/mode trends

  Genuina inlägg.

  Kram!

  Svara
 • Hej från en ny läsare! ☀️
  Hade gärna sett ännu mer yogainspiration, mer om filosofin bakom, om din egen praktik, tankar och reflektioner från din yogalärarutbildning (är själv sugen på att utbilda mig 🙏🏻) mm. Även fördelar/utmaningar med egenföretagande. Allt med livsstil! Och gulliga Moon 😍 Gillar även Monday Mantra ✨✨ Tycker din blogg är bra tack vare blandningen av inlägg och innehåll. Keep up the good work 🌟

  Svara
 • Filma gärna yogavideos för nybörjare så att man kan ta del av det även fast man inte är så van eller har yogat tidigare, kram <3

  Svara
 • Kommer snart!!! <3

  Svara
 • Jag är SÅ peppad på mer yoga och skulle också gärna se att du skriver var alla dina fina smycken och kläder du har på dig. Älskar din stil, inredning och underbara mindset!

  Svara
 • Feel Good inlägg konkreta tips, dream big, kristaller mer om egenskaper osv, astro, massa mer om månen, yoga, meditation, camps man man träffa likasinnade på! En kul idé vore om du hade en circle som Filippa tjärnlund har där de ses en grupp en termin, typ som dina moon sisters men en grupp av läsare! Kram😁💕

  Svara
 • Yoga, yin yoga och dig vill vi se! Deep talk, spiritualitet och vardagsglädje. Fortsätt med ditt feelgood-innehåll som går under ytan och lämnar avtryck på oss. Love it!

  Svara
 • Yoga filmer!!! I olika kategorier, typ yoga för stress, yoga för sovdags, yoga för pepp, yoga för ångest, yoga för förkyldning, yoga för godissug ja du fattar😍👋🏼💖

  Svara
 • Mer vloggar och vardagliga saker, vad äter du? Hur finner du styrka i vardagen? osv 😍 Och outfits!
  Du är så inspirerande, ser fram emot att följa dig i år 🌟

  Svara
 • Mer yoga 🙂

  Svara
 • Vill se mer av dig och din yoga, mindfulness, dina stenar osv osv 😍 Och ett gäng vloggar är aldrig fel heller 😀👏

  Svara
 • Mer monday mantra! Bästa selflove konceptet!!! Mer yoga, vloggar, tips och recept. Mer inredning och klädtips. Kraaam💗🌸✨

  Svara
 • Vore kul att se fler vloggar, gillar den dör vloggen när du visar runt lite på Södermalm!

  Svara
 • Veldig gjerne mer av din resantil Indien och massa mer om yoga! Och om du kunne skrivit om chakras hadde jeg blitt såååå glad!

  Svara
 • Jag skulle vilja läsa mer om relationer tex om dejting. Jag själv dejtar nu och det uppstår alltid så mycket tankar och situationer
  Du verkar ha så bra attityd så vill veta hur du dejtar /dejtade 🙂

  Svara
 • Jag vill veta mer om kristaller, få yogavideor och vloggar!

  Svara
 • +1 på detta <3

  Svara
 • Jag vill också veta mer om detta ❤️❤️

  Svara
 • Exakt samma här! Gärna mer om kristaller!

  Svara
 • Mer mode !!! Älskar din stil!

  Svara
 • Mer outfits, stil & mode <333

  Svara
 • Min högsta önskan är att jag får träffa dig och Vanja detta år

  Svara
 • Fina du <3 <3

  Svara
 • Vardags inlägg/vloggar, mer med din kille (han verkar så lugn och snäll), mer av yoga och meditation som jag sett många önskar. Men skulle framförallt önska att du skrev mer om din mage, allt påverkas av magen och jag har själv massa problem som går ut över övriga livet. Så kanske tankar om kost, psykets påverkan, mag-yoga och dietis osv. Kram <3

  Svara
 • Jag gillar vloggar, vardagliga saker, mode, personligt (känns mer äkta då det är mer personligt och inte lika tillgjort). Jag vill gärna läsa mer om det företagande i det hela också. Hur det är att ha ett ”BRAND” och hur man kan hitta sitt ”branding”. Vad man ska tänka på eller hur det är att driva eget och så. Behind the scenes på riktigt. Väldigt inspirerande och intressant att läsa om eftersom inte många gör det.

  Svara
 • Jag skulle vilka se mer ”spirituella” videos!! Om dina kristaller/ädelstenar, dess egenskaper, och vad du gör med de🤩 Jag vet inge om du är typ spirituell eller ”andlig” men det skulle vara kul med sånt! Meditation! Hur du mediterar skulle vara jätte kul❤️

  Svara
 • Jag skulle vilja se mer ”spirituella” videos, om du är intresserad av sånt❤️ En video när du berättar om dina kristaller/ädelstenar, deras egenskaper och hur du andvänder de❤️ En meditationsvideo skulle vara jätte kul! Hur du gör om du andvänder några kristaller som hjälp?🤩❤️

  Svara
 • Hej! Jag skulle tycka det var kul om du kunde berätta mer om olika kristaller och stenar, vad det har för betydelse etc. Samt förklara mer om de olika chakra och meditation och astronomi om hur det kan kopplas till yoga. Hur månen påverkar en bland annat, väldigt intressant. Du är väldigt inspirerande och sjukt cool! <3

  Svara
 • Spiritualitet, yoga, stenar osv. Tycker det verkar så intressant!

  Svara
 • Lyssnade precis på de 3 första monday mantra poddavsnitten på min solskenspromenad – och älskade dem! Så lagom nivå och lagom längd på avsnitt. Ser så mycket fram emot att ha med dig i lurarna på måndagspromenaderna till jobbet i år 🙂 Och gällande bloggen gillar jag blandningen – vardagen med Moon och så massa inspo både med yogan, följa din kostresa osv. Kram <3

  Svara
 • Mer selflove, yoga och mode!!💘💘💘

  Svara
 • Jag vill gärna se mer om yoga, meditation, chakran, kristaller, mat (gärna vegan), och så vloggar! Och mode på ett hållbart sätt 🙂

  Svara
 • youtube-yogapass som man kan vara med och göra, om självkänsla/self love, vloggar, outfits och inredning! <3

  Svara