Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:22 | januari 6, 2019

Första veckan på året & ny vlogg ❥

Glad söndag finaste ni! Första veckan på året har gått och jag känner mig riktigt nöjd med hur året startade förutom att jag tappade min plånbok igår, segt men sånt som händer. Jag inledde ju året med att flytta in på nya kontoret och det har redan gett mig SÅ mycket. Känns helt overkligt och vill helst vara där hela tiden. Det kommer bli magiskt att få jobba därifrån år och skapa magi tillsammans med er.

I fredag vloggade jag så i vloggen får ni se en hel del från kontoret men nästa vecka kommer en hel video med hur jag inreder det!! Längtar efter det och efter alla möbler som kommer i veckan, kommer bli så fint!

I vloggen får ni även se morgonyoga på kontoret, vår frukost, när vi äter drömmig lunch ute och min nya outfit som jag shoppade! Hoppas ni vill komma ❥

Prenumerera på min kanal för att hålla koll på mina videos – Klicka här!

SHOPPA MINA OUTFIT (annonslänkar): Zebrabyxa ZebratröjaHårspänneGröna byxor

SÅ JÄVKLA PEPPAD PÅ DETTA ÅR!!!!

Har så mycket underbara saker att se fram emot och ser så mycket fram emot att träffa er mer via mina Feel Good Camps! Snart släpper jag alla datum ❥

Psst! Ni följer väl mig på Instagram? @JosefinDahlberg.se heter jag där!

Ha en underbar söndag! Love J!


12 kommentarer12 kommentarer om “Första veckan på året & ny vlogg ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är fantastiskt och sååå rolig!! Jag blir såå glad av dig!!!! <3 Mera vlogg!!! :))

  Svara
 • Åh tack snälla 😀

  Svara
 • lyssnade precis på din och sitter med tårar i ögonen. HEJA DIG. Har gått en liknande väg som du med yoga och allt möjligt och känns så fint att få följa dig och få ytterligare inspiration att må ännu bättre.

  Svara
 • Åh tack fina du!! <3

  Svara
 • Hej fina! Vart har du köpt golden milk mixen? Hittar den inte på voltaires hemsida…

  Svara
 • På Pepstop 🙂 Så god!!

  Svara
 • Hallå där 🙂 Jag vill tacka för din MondayMantrapod! Lyssnade precis på samtalet om att acceptera sina svagheter. Hade precis vaknat upp och varit stressad över en massa jag skulle göra, du vet, den där känslan av att man inte räcker till. Lyssnade på ditt avsnitt och sa högt för mig själv vilka saker som skavde, vad som betyder något för mig och hur jag kan göra för att få det att fungera. Det blev mycket bättre! Man måste bryta ned allt i små bitar så man kan se vad det är som snurrar runt i huvudet. Sen ge de där små bitarna lite värme, inte vara rädd för dem :))) Heja heja Poddar som denna! kram

  Svara
 • Tack för att du delar med dig och heja dig!! <3

  Svara
 • Vart kommer puffen ifrån? Så fin!

  Svara
 • Indiska 🙂

  Svara
 • Sååå himla himla älskvärd vlogg! Fick sån energi! Och blev SÅ sugen på ett par zebratofflor?! Vart är dina ifrån? Eller är det något du planerar att sälja i framtiden hehe? 💗✨

  Svara
 • Flattered 😀 SÅÅÅÅ fina!!!

  Svara