Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:32 | januari 8, 2019

Min favoritlunch & middag just nu!

Det ENDA jag lagar (förutom tacos) är denna sallad, dock är denna med Halloumi som jag iof också älskar men egentligen ska den vara med tåååfy (har ni sett min tåfyvlogg? haha – kolla här!) Jag äter det till lunch och middag just nu, sååå gott!

I den har jag:

Spenatblad

Avokado

Mango

Tåfy / halloumi

Och så toppar jag med en curry och lime dessing = alltså MUMS!

Så smarrigt! Så härligt att jag kan laga mat på mitt nya kontor, kommer göras många sallader här framöver. Dela gärna era favoritrecept just nu 🙂 Ha en fin dag! Love J


5 kommentarer5 kommentarer om “Min favoritlunch & middag just nu!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • VArt är underlägget inder ljuset ifrån? 🙂

  Svara
 • hittade i Usa dessvärre.. Kram

  Svara
 • Min favoritsallad innehåller fräst grönkål, rödlök, tomater, majs, rödbetor, chévre och kapris! Så gott så man dör! Sen brukar jag ibland toppa med parmaskinka eller kyckling om man inte vill ha den vegetarisk! <3 😀

  Svara
 • Avokado, tomat, mozarella, svarta oliver, salladsmix och så brukar jag blanda detta med någon form av glutenfri pasta som jag kyler ner och blandar med pesto. En riktig hit vill jag lova! Toppar med citronolja och balsamico!

  Svara
 • https://nouw.com/gourmettjejen/veganskgryta-med-sotpotatis-35245628

  Svara