Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:28 | januari 8, 2019

Önskemål för teman i Monday Mantra podden ★

Hej bästa ni! TACK för all pepp kring mina Monday Mantran och min nya podd ”Monday Mantra”. Det gör mig så glad att det är så många som inspireras av detta! Det är helt klart det inlägg här på bloggen som jag får mest kommentarer och mejl om. Därför vill jag fråga er om vad ni vill höra mer om i podden. Vissa har mejlat och frågat om jag kan ta upp tidigare mantran. Det finns ju alltid mer saker att säga om dessa saker så jag tänker att bjuder in er till att önska ett tidigare mantra som jag ska ta upp igen alt ett annat tema du önskar att jag pratar om 🙂

Kommentera detta inlägg för att önska 🙂

LOVE J!


15 kommentarer15 kommentarer om “Önskemål för teman i Monday Mantra podden ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste erkänna att jag först var lite otaggad på podd först, men efter att ha lyssnat på avsnitten är jag helt fast! Det är det bästa sättet att börja veckan på och de har perfekt längd.

  Jag tyckte att det var så himla fint att ha övningar till mantrat, det hjälpte mig verkligen att komma ihåg mantrat.

  Svara
 • Men åh underbart!! Ännu bättre ju 😀 Ska försöka fortsätta med det 🙂 Kram!

  Svara
 • älskarrrr din podd <3 hade gärna velat lyssna på pepp om att man kan klara sig själv, förtjänar det allra bästa och hur man kan tänka efter att man blivit lämnad, från en relation som bröt ner en men där man samtidigt aldrig varit så kär. hur finner man styrkan i att släppa taget och våga fokusera på sig själv?

  Svara
 • Avsnitt om att ”Letting Go”, tänker kanske framförallt i dejting när relationen avslutas och man har svårt att släppa den personen men kan ju appliceras på många exempel 🙂

  Svara
 • Jaaaaa!!! Detta Ten önskar jag verkligen att du tar upp Josefin! Så viktigt och så svårt!!!💓❤️

  Svara
 • Allt som handlar om self love är ju underbart!

  Svara
 • Min vännina rekommenderade din podd och efter det så har jag blivit fast! Tack för ett grymt arbete!
  Jag hade gärna velat höra lite om hur du hanterar oroliga tankar, t.ex. jag själv lider av återkommande tankar som handlar om det skulle hända min familj något, att så fort min mobil ringer så tror jag att det har hänt en olycka.
  Det hade också såklart kunnat handla om andra oros tankar, vi alla är ju olika och har olika erfarenheter som du nämner. Hade varit intressant att få höra hur du hanterar dessa känslor.
  Kram

  Svara
 • vart kommer settet ifrån?

  Svara
 • Davidas 🙂

  Svara
 • Monday Mantra är en underbar måndagsrutin <3 Self love är ju underbart, gärna mer sånt! Hur man fokuserar på de positiva och styr tankarna till de som är bra. Tacksamhet, ett önskeämne. Peppa och beröma istället för att trycka ner/negga på människor i omgivningen – no envy..

  Svara
 • Tips och önskade monday mantra:
  Hur man vänder en negativ/dålig dag till en bra
  Hur man tror på sig själv fast man tycker att allt man gör för tillfället inte räcker till
  Hur man hittar inspiration i vardagen
  Hur man sätter mål när man känner sig lost
  Hur man motverkar ångest
  Hur man vågar gå utanför sin comfortzone
  Hur man vågar visa sig sårbar
  Kram:)))

  Svara
 • Tips på ämnen som jag tror många i din målgrupps ålder går runt och tänker på är:
  – När man inte får det där jobbet, kommer in på utbildningen man tänkt, hur bygger man upp självförtroendet igen? För många tror jag att fuck it och gå vidare inte är särskilt lätt.
  – Att inte veta vilken väg som man ska ge sig in på i livet.
  – Att vara den duktiga flickan, då menar jag egentligen i alla situationer jobb, relationer, sociala sammanhang.

  Svara
 • ÄLSKAR att månday mantra har blivit en podd!! Jag är den som lätt blir uttråkad av för långa texter (hehe) även om det står om någon intressant, men i ett litet poddformat blir verkligen toppen! för kan ju göra annat samtidigt också 🙂

  kanske något avsnitt om att hitta ett inre lugn, hur en kan starta dagen på bästa möjliga sätt?

  ps! ÄLSKAR setet!! <3 hade det inte varit så dyrt hade jag klickat hem det meddetsamma!!

  Svara
 • Bilderna på dig är så otroligt fina, du ser alltid så sprudlande ut. Man riktigt ser att du trivs i dig själv och jag blir så inspirerad och känner att det hjälper mig att ta tag i mina negativa tankar om mig själv. Känner mig tillfreds med mig själv på många sätt, men samtidigt finns det stora delar som kan bli så mycket bättre. Tack för din fantastiska blogg! You rock! <3

  Svara
 • Tack snälla fina du <3 <3 <3

  Svara