Kort hår, kontorsflytt & träningskläder!

Okej, ni fick som ni ville. Eller i alla fall de flesta av er som röstade på IG stories. JAG KAPADE AV DET! Och det blev SÅ kort, mycket kortare än jag först tänkt mig…

Men nu är jag så nöjd! Jag har saknat att ha en frisyr. Senaste tiden har jag lixom inte vetat vad jag ska göra av allt hår så det har bara hängt. Nu behöver jag bara göra en snebena så är problemet löst. SÅ skönt och trivs så bra i det!

Men det blev riktigt kort!! Kan inte ha tofs och det känns så ovant. Har nog inte haft så här kort på två år.. Men mitt hår växer som ogräs så det kommer nog bli lite längre snart igen 🙂

(reklam för Pandy)

Efter frisören var det dags att flytta från Drömmis! Som tur var hade jag Pandy  som hjälpte mig med flytten! Och vi fick till och med en plam i bilen!

Så jäkla skönt att få hjälp med flytten och nu är allt på plats på nya kontoret och det börjar bli SÅ fint! I helgen kommer en inredningsvlogg härifrån så håll utkik! Och kolla palmen, är helt kär!!

Och i morse inledde jag min dag här!

Jag ledde en meditation för ett gäng härliga tjejer och åt sedan en magisk god frukost. SÅ bra start på dagen!

Hade sällskap av den här underbara tjejen på frukosten. Cajsa!


Och alltså detta set, SÅ fint!! Du hittar tightsen HÄR & toppen HÄR! 

Helt galet att det redan är torsdag kväll, vad hände med den här veckan?! Men ändå skönt att det är fredag i morgon 🙂 Puss och go natt!

Kommentarer

 1. Hanna

  Så sjukt snyggt! Önskar att jag vågade klippa så kort. Har aldrig haft kortare än till axlarna. Det klär dig verkligen! 😀

 2. Ellinor

  Snyggt och fräscht, håret passar dig! Vill tacka dig, speciellt för Monday mantra podden. Mina äldsta flickor, elva och tolv år, är lika hocked som jag. De har även kollat på några av dina vloggar och kikar in på bloggen ibland. Fick Livsstilsbibeln i julklapp och låter den ligga framme för att jag vet att de bläddrar i den, även min yngsta flicka, som är 8 år, läser i den. Jag är så glad att flickorna har en underbar förebild som du, som lär dem sunda värderingar, något jag totalt saknade hela min uppväxt. Tack för allt du gör, vi är många som skapar ett bättre liv tack vare dig. Varm kram!

 3. Clara

  Wow vad du kan inspirera på RIKTIGT! Älskar din stil när det gäller…ALLT! Hahaha!
  Var hittar man så snygga träbord?? Letar och letar…..
  kram<3

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!