Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | januari 11, 2019

Jobbar på mitt nya STORA projekt! ★

Det är fullt upp här på kontoret, hela året ska kickas igång och framförallt mitt stora nya projekt och då pratar jag inte om mina yogavideos eller yogaklasser här utan min nya satsning som jag är SÅ taggad på!

 

Efter att jag först var i Indien i en månad och sen hade jullov så var det länge sen jag jobbade nu och det känns så kul att vara tillbaka! Jag är så jäkla taggad på detta år! Och det hoppas jag att ni också är. Jag visade i morse i smyg upp en av de kommande grejerna i min IG story idag (min Instagram hittar du här) vad tror ni att det är? Den är iof bara en del av det 🙂

Och även om jag inte ännu vill berätta helt vad det är måste jag bara säga att shit vad mycket det är att lära sig när man ska starta upp en ny verksamhet. Kul, jobbigt och så givande!! Detta kommer bli så jobbigt och så kul, hehe.. Och jag hoppas ni kommer gilla det lika mycket som jag!!!! Vill bara spola fram två månader nu!!

Men jag ser till att ha tid att mysa med Moon här på kontoret också såklart. Och kontoret alltså, det börjar bli SÅ fint! Om jag hinner som jag tänkt kommer min inredningsvlogg upp på söndag så då kan ni se hela kontoret 🙂

Och nu tar vi helg!! Tills i morgon fm i alla fall då vi ska tillbaka och montera ihop möbler, så taggad 😀 Ha en underbar fredagskväll! LOVE J


10 kommentarer10 kommentarer om “Jobbar på mitt nya STORA projekt! ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så taggad på alla dina kommande projekt!! Vart har du köpt den där fina blusen? 😍

  Svara
 • Tack för peppen 😀 Från Stories men gammal <3

  Svara
 • Vart är blusen ifrån😍😍

  Svara
 • En gammal från Stories 🙂

  Svara
 • Hej Josefin! Tack för att du är en så himla inspirerande förebild på alla dina kanaler. Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg här eller i din instagram story där du tipsar om dina favoritbutiker eller länka plagg som är fin? Du har så fin stil och jag skulle vilja förnya lite i garderoben men vet inte var jag ska börja. massa kramar <3

  Svara
 • Ja absolut 🙂 Kram!!

  Svara
 • Va spännande med ny verksamhet 😃 Ditt kontor är ju rena drömmen!!!

  Svara
 • Ååh, jag är så nyfiken på vad ditt nya stora projekt är!!! När får vi veta? 😀

  Svara
 • Vart är det fantastiska täcket/filten ifrån?! Så otroligt fint!!! Kram!

  Svara
 • Urban Outfitters 🙂

  Svara