Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:59 | januari 13, 2019

BRA hundfoder som är bakat med kärlek ❥

Jag tror inte att någon av er som följer mig att missat att jag skaffade hund i våras eftersom Moon är ju med mig överallt. Min lilla måne som börjar bli stor, eller ja ”stor och stor” men hon är i alla fall färdigvuxen och fyller snart ett år. Det har varit mycket att tänka på sen jag skaffade henne och jag har fått lära mig SÅ mycket om pälsvård, uppfostran och mat. Och detta med mat är ju verkligen en djungel! Jag är noga med vad jag själv äter och vill även bry mig om vad min hund äter. Hon förtjänar lika mycket som jag att må bra av den maten hon äter. Därför är jag SÅ glad över att nu jobba tillsammans med Buddy som tar fram BRA foder, på rätt sätt (och som har så fina förpackningar, även om det såklart är sekundärt…).
Hur vet man att deras mat är bra då? Jo, de använder alltid 100% naturliga ingredienser och tillsätter aldrig artificiella tillsatsämnen. Och deras recept är framtagna av veterinärer och näringsexperter.
De ungsbakar deras foder i 40 minuter eftersom de anser att det är det mest naturliga sättet att tillaga torrfoder på då det säkerställer att näringsämnena inte dör under uppvärmning och gör det lättare för hundens mage att ta emot och smälta maten.
Hunden kommer tex inte behöva äta lika mycket mat, den får bättre avföring och minskade besvär med gaser (om den har problem med det) och en annan STOR fördel med bakningen är att risken för att fodret expanderar i hundens mage minskar. Alltså ett mycket mer hälsosammare val för din hund!
De har foder i flera olika smaker som också har olika egenskaper och för att hitta rätt foder för din hund fyller du enkelt i några frågor på deras hemsidan och får sedan presenterat för dig vilket foder din hund behöver. Så smart! Gör det testet här!
Läser mer om deras olika foder här!
En annan magisk grej med Buddy är att om man beställer mat för över 450 kr få man det hem till dörren gratis!! Nu har jag ju en liten hund som inte behöver så mycket mat men tycker ändå det är lite tungt att bära hem matpåsarna så för dig som har en stor hund är ju detta rena drömmen!
Och kolla in de här klubborna som låg i lådan. SÅ fina och Moon älskar dem!
Med min kod JOSEFIN30 får man 30% rabatt på både prenumerationer och vanliga engångsköp. Prenumerationsköpen är dessutom redan rabatterade med 20% jämfört med vanliga priset (Både koderna gäller fram till och med 31 Mars 2019). Läs mer på Buddy!
TÄVLING!

OCH just nu har de en tävling där man kan vinna 2 årsprenumerationerfoder – en till dig och en till en vän .

Det man behöver göra för att delta i tävlingen är: 
★ Följa Buddy Pet Foods på Instagram

★ Tagga en vän som man vill vinna prenumerationer med i min podd på Instagram! (leta efter senaste bilden på Moon så hittar ni 🙂

LOVE J & Moon

2 kommentarer2 kommentarer om “BRA hundfoder som är bakat med kärlek ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Verkar vara bra kvalité! En sak som är bra att veta är att sen torrfoder kom på typ 70-talet har allergier hos hundar ökat lavinartat och fortsätter göra det. Det vanligaste som hunden är allergisk mot är kvalster och i torrfoder finns ju kvalster så antar att det är på det sättet det hänger ihop. Då spelar det ingen roll hur bra ingredienserna är. Själv ger jag färskfoder och barf då min ena är allergisk mot kvalster och jag är rädd att min andra ska utveckla allergi om jag ger honom torrfoder. Dessutom om mina hundar själv får välja så väljer dom färskt alla dar i veckan. Men om en förvarar sitt torrfoder i frysen så dör ju kvalstren och det borde vara okej (har inget bevis på det, jag tänkte bara att en brukar ju frysa sina täcken och kuddar för att kvalstren ska dö så det borde vara samma princip). Vill inte skrämma någon men det är bra att veta om, sen får en göra vad en vill med den infon! Jag tkr personligen att det bästa är att prata med/läsa något skrivet av en kostrådgivare till hund eller någon annan som är specialiserad inom just kost. Min veterinär har själv sagt att just veterinärer inte är dom bästa att fråga eftersom dom får sina kunskaper om foder av ett foderföretag under en väldigt kort period av sin utbildning.

    Svara
  • Tack för infon 🙂

    Svara