Vlogg: Jag inreder nya kontoret ★

Äntligen börjar kontoret blir klart! Jag är ju helt kär i detta ställe och älskar att vara här. (Har varit här varje dag sen jag fick det hehe..) Och så har jag spelat in en vlogg från första dagen fram till idag där jag visar hur inredingen växer fram. Är galet taggad i denna video så pratar sååå fort, men blir lite lugnare efter ett tag.. hehe. Hoppas ni vill kolla!

Och prenumerera gärna på min kanal – HÄR!

 

SHOPPA MINA MÖBLER (annonslänkar): Rottingstolar Rottingbord, MeditationskuddeRosa sittpuffSidobord rottingSkärmväggVit sittpuffVit BuddhaTräpallStolar (liknande)

Min randiga stickade tröja jag har i slutat hittar du här! 

 Köp Livsstilsbibeln härKöp min bok ”Idag är jag fri” härSpana in Monyay Club här!

Kommentarer

  1. Hanna Zetterström

    Men, Josefin… Såå himla fint!!
    Önskar att jag bodde närmare Sthlm så att jag kunde komma till din härliga yoga studio.
    Men eftersom jag bor i de värmländska skogarna längtar jag istället till att du kommer att släppa nån härlig yoga video!!
    Puss 😘

×

Josefin Dahlberg

Hej sunshine!

Glittra till din mejlinkorg – Signa upp dig på mitt nyhetsbrev!