Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:46 | januari 14, 2019

Följ med till Alperna i vår ★

Alltså KÄNSLAN av att glida ner från alptopp.. MAGI! Så här såg det ut förra året när vi åkte skidor i Alperna under vår Breathe In resa. Och i april är det dags igen! Dags att boka din plats!

Under veckan åker vi skidor, mediterar två gånger om dagen (morgon och eftermiddag), umgås, äter fantastisk mat på underbara hotellet Millifori. Det stället börjar kännas som ett andra hem nu och jag saknar verkligen att vara där. Ser fram emot att åka tillbaka!

Förra året var vår första resa och vi hade ett underbart gäng med oss. Ser fram emot att se vilka som följer med i år 🙂

Läs mer på Breathein.se 

och mejla hi@breathein.se om du har några frågor!

LOVE J!


7 kommentarer7 kommentarer om “Följ med till Alperna i vår ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej! My name is Ida and im studying in a highschool in Finland. I have been following your blog for a while now and i really like it! I love your style and your dog is soooo cute <3 I started reading your blog because i wanted to learn more swedish vocabulary. At first it was really hard and i had no idea what you were talking about but it gets easier every time and i have already learned so much. Studying swedish has never been so easy as it is now and this is more fun than sitting in class and trying to remember grammar rules… Anywayy thank you so much for inspiring me to learn!

  Svara
 • WOW, I love it 😀 Thank u so much!! Wish u all the best 🙂 <3

  Svara
 • Det låter underbart! Jag älskar utförsåkning, och säääärskilt i Alperna. Har varit på alpresa 6 gånger 😍 men jag tycker att du eller den på bilden borde byta i alla fall ett av sina plagg till någon onaturlig färg. Hamnar den i en lavin kommer det vara svårt att hitta var man ska gräva om man är klädd i vitt. När jag var i Schweiz sist gick en lavin från sidan rätt in över pisten och killen som drogs med hade orange hjälm så han syntes genom snön… huuu!

  Svara
 • Bra input 🙂

  Svara
 • Åh vad härligt det skulle vara att följa med!

  Svara
 • En av de bästa resorna- rekommenderar alla att åka 💕✨ och saknar gänget och hänget❤️

  Svara
 • Åh underbart!!! <3 <3 <3

  Svara