Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:49 | januari 14, 2019

Monday Mantra: ”Det vi sänder ut får vi tillbaka” + övning

Hej ny vecka och ett nytt mantra och hej på er och tack för att nu börjar veckan inne hos mig!

Veckans mantra handlar om att det vi sänder ut får vi tillbaka. Det är ju iof inte så svårt att räkna ut att om vi tex är trevliga mot folk så kommer de förmodligen att vara trevliga tillbaka. Och är vi otrevliga mot folk så kommer de flesta att vara otrevliga tillbaka. Såklart kan vi inte alltid förvänta oss att få tillbaka exakt det vi ger i stunden men i långa loppet är jag övertygad om att det stämmer.

Men det finns också fler ”aktiva” saker vi kan sända ut till universum förutom att tänka på hur vi beter oss och det är det detta mantra handlar om. Att aktivt sända ut det vi vill ha. I veckans Monday Mantra podd (lyssna igenom att söka på ”Monday Mantra” i poddapparna) pratar jag mycket om att jag ofta pratar med universum. Jag gör det ofta både morgon och kväll. I bland länge och i bland bara några ord. Jag brukar visa min tacksamhet och säga vad jag är tacksam över idag men också berätta vad jag vill.

Häromkvällen berättade jag att jag vill nå ut med min yoga. Jag bad om hjälp att få fler yogaintresserade personer att hitta mig så att jag kan dela min yoga med dem. Och igår när jag la ut mina tider för mina yogaklasser tog alla platser slut på ett tar timmar. Underbart! Det har hänt många gånger att det jag ber om händer kort där efter (lyssna på podden för att höra fler exempel). Jag tror att om vi vågar sätta ord på våra drömmar, vågar öppna upp oss, vågar be om hjälp så kommer vi att få det. Om det verkligen tror på att det kommer att fungera!

Jag ser universum som ett stort energifält och den energi jag puttar ut där kommer att skapa mer av den typen av energi. Så puttar jag ut mycket positiv energi så kommer jag att få uppleva mer positiv energi. Jag själv har upplevt detta så tydligt. När jag mådde dåligt, inte gillade mig själv så var jag väldigt negativ och hade svårt att unna andra framgång eller lycka. Jag snackade skit om folk och spred mycket negativ energi. Och det ledde till att jag mycket skitsaker hände mig, jag satte mig i dåliga situationer mm. Men när jag vände och började ta ansvar över min energi så vände allt. Saker började falla på plats och massa positiva saker kom från höger och vänster. Så eftersom jag upplevt detta så starkt tror jag till 100% på det.

Så veckans mantra handlar om att bli medveten om vad vi sänder ut. Och att ta aktiva val och berätta för universum om vad vi vill ha hjälp med. Antingen genom att ”prata” med universum eller att göra en egen vision board.

Ta ett papper eller en kartongbit där du klistrar på bilder, klistermärken och skriver ner vad du vill ha mer av i livet. Perfekt att göra en visionboard nu inför 2019. Så här såg in ut för 2018. I veckans ska jag göra en för 2019 som kommer komma i en video på Youtube snart!

Hoppas ni får en fin vecka och att ni har med er detta mantra. Spara ner bilden för att ha som bakgrundsbild på telefonen för att bli påmind om veckans mantra 🙂

LOVE J!


7 kommentarer7 kommentarer om “Monday Mantra: ”Det vi sänder ut får vi tillbaka” + övning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker du inte att attraktionslagen kan vara rätt problematisk också? Hur kommer det sig att det finns så många fattiga, svältande, människor i världen om de egentligen bara kan be universum om mat och pengar? Förstår att du vill sprida glad energi och allt, men jag har alltid kämpat med att tro på attraktionslagen, för den verkar ju bara fungera för personer som redan har gott om pengar m.m.?

  Svara
 • Såklart!! Men jag riktar mig inte till personer i svår fattigdom. Det finns massa männsikor runt om i världen som hamnat illa pga av makt, dåliga förutsättningar mm som såklart inte bara kan tänka positivt och sen bli fria från elände. Men mot de personer jag riktar mig finns det mycket att vinna på att fokusera på att sända ut positiv energi. Framförallt i vårt samhälle här i Sverige där man inte är så bra på att våga säga högt vad man vill för man är rädd att misslyckas, jag tror vi har massa att lära oss av attraktionslagen. Våga vara mer öppna och släppa rädslan av att misslyckas.

  Jag har jobbat med det här under många år och också haft vänner som haft det svårt på många sätt men som upplevt en enorm skillnad när man börjat att tänka på det här sättet. Så jag tror att det som sagt finns en hel del att vinna på det 🙂 Men också komma ihåg att vi funkar olika och tror på olika saker så det kanske inte passar alla. Men för mig både funkar det och passar det och jag tror på det!

  Svara
 • Tycker du inte de är lite obehagligt att de finns så många som läser din blogg och verkligen kan ta del av ditt liv?

  Svara
 • Nja om jag hade tyckt det hade jag nog inte delat med mig 🙂

  Svara
 • Tycker så om att du delar sånt här. Inte ofta man hittar bloggare/influencer som delar om universum. Det är något som jag också tar hjälp av och lyckades manifestera det jobb jag bett om 🙂 Genom universum och att använda nymånens energier <3 Känslan är häftig när det händer.
  I år har jag gjort min visionboard på mobilen i appen collagemaker. Spar ner inspirerande bilder som liknar det jag vill ha in i mitt liv/eller hur jag vill känna mig från Pinterest och blandar dom bilderna med egna foton och gör en visionboard i collagemaker som jag sen spar och har i mitt album på mobilen. Så jag lätt kan kolla på den varje dag och försöka känna mig in i känslan! 🙂

  Kram

  Svara
 • Men åh underbart!! Och tack snälla för peppen <3 <3 <3

  Svara
 • Tack för ett peppigt mantra både i text och i podd! Du är grym💕👌.

  Jag var lite besviken på attraktionslagen för typ två år sedan. Då ville jag inget hellre än att bli mamma och att byta jobb- men inget ”kom till mig”. Jag fick missfall och hittade inget jobb som passade mig.

  Sen en dag ett halvår senare dök en tjänst upp i samma bransch men på en mer välmående arbetsplats . Jag sökte och någon vecka senare hade jag fått jobbet.

  Ett knappt halvår efter att jag hade börjat på mitt nya jobb blev jag påkörd av en bil och bröt både axel och knä, men jag överlevde! Det blev en period av total lugn och fokus på min rehabilitering. I början på sommaren var kroppen stark nog för att bland annat ha sex igen. Att ha ett par månaders avsaknad av sex resulterade att jag och min sambo hade vårt livs sommar. Sexlivet var on fleek och suget tog aldrig slut. I augusti när det var dags att gå tillbaka till jobbet plussade jag och nu skriver jag det här i slutet av v 27.

  Jag vill minnas att du sa i din podd att det du vill ha kanske inte kommer till dig med en gång, och nej det gör inte alltid det , men när det väl kommer så förstår du varför. Det här var vad som krävdes för mig för att tro på attraktionslagen igen och att ”the universe has your back”!

  Svara