Vlogg l En dag på kontoret + recept på min favoritlunch

Alltså jag bara sprutar ur mig videos just nu, haha. Nu finns alltså en ny video (som vi spelade in idag) uppe på kanalen. I vloggen får ni se hur vi har det här på kontoret, hur jag “stylar” mitt nyklippta korta hår och när jag lagar min favoriträtt som jag äter hela tiden just nu. Självklart får ni recept i videon också 🙂

Prenumerera på min kanal här för att ha koll på mina videos!

LOVE J! 

14 reaktioner på ”Vlogg l En dag på kontoret + recept på min favoritlunch”

  1. Hej! I början på din vlogg så spelar du lite musik. Jag skulle verkligen behöva tips på bra låtar att yoga till! Kan lixom inte hitta de perfekta låtarna, antingen går det FÖR sakta så att man somnar typ, eller FÖR fort så att man blir uppe i varv. Önskar dessutom mer yoga videos och yoga tips från dig! Puss!

  2. Heeej! Var är dina underbara örhängen från? Vill impa på min nya klass med ett par månörhängen!!!! Puss och kram

  3. Hej fina! Har en fråga eller önskan på blogginlägg. Vet att du har varit i New York några gånger och även har en syster där, jag har bokat en resa till New York och skulle behöva alla tips jag kan få på mysiga caféer, butiker och restauranger i sann Jossan andan. Vill hitta mysiga spirituella ting, unika smycken och ta fina instagram bilder på inspomat och fika haha. Hoppas du har en mysig helg underbara du! Kramis!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *