Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:42 | januari 21, 2019

Ett enkelt & gott mellanmål ❥

På mitt nya kontor yogar jag nästan varje dag så därför är det viktigt att jag enkelt kan göra mig ett snabbt, bra och gott mellanmål. Därför har jag teamt ihop mig med KESO® Cottage Cheese som levererar just detta!

Jag använder den laktosfria varianten men KESO® finns ju i massa olika varianter och såklart gillar jag även den ekologiska! (Läs mer om KESO® här!)

Jag har alltid riskakor på kontoret men bara riskakor ger ju ingen energi så därför är det perfekt att lägga på KESO® och toppa det med grejer man gillar. Jag kör på avokad, tomater och spenat!

Jag måste äta efter jag tränat eller kört ett lång yogapass för att hålla energin uppe och eftersom mina dagar oftast är fullproppade underlättar det enormt när det går smidigt att fixa!

Och ibland behöver jag få i mig något innan jag kör igång ett pass för att få energi till att träna och då vill jag inte ha något som gör mig för mätt eller tung i magen. Mina superriskakor med KESO®, tomater, avokado och spenat är perfekta även då!

Det gäller att fylla på med bra energi under dagen för att hålla feelingen uppe, glöm inte det ★

Spana in KESO® i butiken nästa gång du handlar och hitta din favorit för att fixa snabba, bra och goda mellanmål. LOVE J!


7 kommentarer7 kommentarer om “Ett enkelt & gott mellanmål ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste säga att din monday mantra podd är underbar, verkligen peppande och precis vad en behöver i dessa tider då kylan biter och man behöver finna lite pepp. Ser så mycket fram emot det nya året, ska sätta mig ner och göra en 2019 dröm/mål lista! Men jag tänkte på en sak när jag la mig i soffan och slog igång podden. Du pratar lite för fort, blev nästan lite stressad. Vill inte att det ska tas som kritik men kanske något att tänka på i nästa podd att andas lite emellanåt. Som lyssnare skulle jag verkligen uppskatta det så man hinner ta in alla viktiga och peppiga tips <3 ^_^

  Svara
 • Hej! Har jag missat eller vart är monday mantra för 21/1? Saknar det!😍😍😍

  Svara
 • https://josefindahlberg.se/2019/01/21/monday-mantra-halfway-effort-halfway-result/ :)))

  Svara
 • Ah found it! Min Spotify hade inte uppdaterat! Sorry😀✌🏼

  Svara
 • Härligt och så himla fint du har det!

  Passar på att smyga in en fråga på ett helt annat ämne.
  Har ju hört i podden om ditt gedigna naturdeo-testande. Då till frågan, vilken har fungerat bäst? 🙂

  Svara
 • Just nu kör jag en alkoholfri och alliminumfri från ACO som funkar toppen 😀

  Svara
 • Alltså din vind, din vibe, dina bilder! Så jäkla perfekt kombo för inspiration och att väcka min inre glöd som jag haft svårt att hitta där inom mig! Du lyckas så bra med det du vill förmedla ❤️ Kram

  Svara