Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:01 | januari 24, 2019

Jag har hållt min första yogaklass! ❥

Alltså herrgud vad kul det är att hålla i klasser. Jag visste inte alls om jag skulle gilla det eller inte men jag ÄLSKAR det! Och därför blir det garanterat fler klasser uppe på vinden.

Nästa veckor reser jag bort i ett par veckor men efter det kommer nya datum upp så håll utkik. Och på lördag i helgen kommer hållas till här på yogavinden och såklart kommer det vara yoga även där. Hoppas ni är taggade på att komma och Feel Good med mig. HUR fin är inte min nya väg btw? ÄLSKAR DEN! Det blir bara finare och finare här uppe på vinden!

Jag och vinden är så redo för er! Hoppas vi ses snart! LOVE J


3 kommentarer3 kommentarer om “Jag har hållt min första yogaklass! ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Längtar så tills det kommer yogaklasser på yotube 😊

  Svara
 • Men ååh va kul, HEJA DIG! Tror du är en UTMÄRKT yogalärare!! O va fint du har fått det på kontoret!! Älskar texten på väggen 🙂

  Svara
 • Hej Josefin!j
  Jag har skickat ett mejl till dig med en läsarfråga som jag hoppas du och Vanja kanske skulle kunna tänka er ta upp som ett ämne i podden. Det är lite långt men jag hoppas innerligt att ni skulle kunna tänka er komma med lite visdomsord till mig och andra i samma sits. Kram och trevlig helg ❤️ Julia

  Svara