Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:44 | januari 27, 2019

Video: Yoga för nybörjare

ÄNTLIGEN kan ni yoga tillsammans med mig! Ni är så många som har frågat om mina yogavideos så jag ser så mycket fram emot att yoga tillsammans med er! ★ Och har bestämt mig för att släppa nya yogavideos VARJE SÖNDAG!!!

Det här videon är till er som aldrig har yogat, ni som yogat lite grann eller till er som yogat en del och som vill ha lite påminnelser om positioner och andning!

1. Ta på dig något skönt och sätt dig på yogamattan/golvet.

2. Ställ datorn så att du enkelt kan se den

3. Sätt telefonen på ljudlös och gör dig redo för 30 minuter Self Love

❥ DELA GÄRNA vad ni tyckte om klassen. För er som inte vet har jag PRECIS utbildad mig till yogalärare så är helt ny på att hålla klasser men tycker det är SÅ kul! Hoppas ni är redo att börja yoga varje vecka tillsammans med mig (och Moon) ❥ Och om ni vill ha MED eller UTAN musik i framtida videos. (då kommer vi ha bättre ljud på min röst också då jag kommer ha vår rätta utrusning men var så taggad att få upp videon så körde utan, hehe)

Glöm inte att prenumerera på min kanal så du har koll på alla yogavideos som kommer! ❥ KLICKA HÄR ❥

#YOGAISSELFLOVE


26 kommentarer26 kommentarer om “Video: Yoga för nybörjare”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Äntligen!🙏🏻✨

  Svara
 • Härligt att du delar med dig. Och att du visar att det kan vara enkelt.

  Blir spännande att följa.

  Svara
 • Jag är såå taggad på att följa denna ”serie” Josefin! Så fin set-up/bakgrund också i videon! kraaam

  Svara
 • Åh!! Detta ska bli min nya grej varje söndag- yoga med Jossan!!🙏 En fråga- jag tänkte köpa min första yogamatta och känner att jag inte har nån koll på vilka märken man ska gå på. Har du några tips på vilka som är bäst?? Stor kram💖🧡💖

  Svara
 • Va underbart!! <3 Min kommer från Grounded Factory (om du anvönder koden "JOSEFINVIP" får du 25%), älskar dem! Annars gillar jag Lulu Lemons också!

  Svara
 • Jättehärligt josefin! Ska bli kul att följa monday mantra och yogavideos hos dig!
  Jag har yogobe och yogar till många videos där, om jag får önska något så skulle det vara att du talar lite långsammare, älskar din energi i talet annars, men just i yogan så skulle jag önska lite mindre av den snabba energin! Men högst personlig åsikt!
  Kram!!

  Svara
 • Va kul att du vill haka på. Ska tänka på det, pratar alltid för fort hehe men tror min röst kommer pendla utifrån lugna och lite snarre sekvenser under passen. Men min första video någonsin så hittar nog det som känns bäst för mig och er med tiden 🙂 Kram

  Svara
 • Det tror jag också!
  Jag tyckte du var grym utifrån att det, som du säger, var din första video! Herregud naturbegåvning!
  Kram!

  Svara
 • Åh TACK <3

  Svara
 • Så bra video!!
  Kan du inte prata lite mer om vad varje position heter för något och vilka effekter den har på kroppen?:)

  Svara
 • Absolut 🙂

  Svara
 • var köper du dina fina yogakläder? <3

  Svara
 • Blandet märken men mycket lulu lemon, Röhnisch, och yogakläder på yogastudios och snart kommer jag med egna 😀 <3

  Svara
 • Hej!
  Jag lyssnade precis på ditt nya avsnitt av ”Monday Mantra”, slutade med att jag började elda mitt i frukosten så här på måndagsmorgonen haha! Så himla befriande! Tills jag kom och tänka på brandvarnaren och fick springa runt i panik och öppna alla fönster i lägenheten för att vädra bort doften, haha… Älskade övningen i alla fall, perfekt när jag haft lite skittankar och ångest senaste dagarna. Älskar för övrigt din podd och din fantastiska energi som du sprider genom dina olika kanaler. Du är grym! Kram!!

  Svara
 • HAHAHA, ÄLSKAR!!!! <3 <3 <3

  Svara
 • Haha gud exakt det här hände mig också!! Det luktade sååå mycket! Men jag garvade ihjäl mig och kände mig så stark av känslan att saker bara blev till rök!

  Svara
 • Tack så mycket för tipset om lakrisdadlar, trycker i mig de just nu! Så jädrans gott!! Ska testa yoga-videon så fort jag är frisk och längtar så mycket efter dina egna yoga-kläder!!!

  Svara
 • Alltså SÅ GOTT!!! Åh va härligt med yogan, hoppas du gillar 😀

  Svara
 • Kände ångest bubbla upp i bröstet och kände att jag mest av allt att jag bara ville ligga i soffan med godispåsen och tycka synd om mig själv, men istället drog jag på mig träningskläder joggade en sväng och avslutade med ditt yogapass. Kände mig fylld av motivation och glädje igen efteråt och istället för ångest bubblade skrattet upp i bröstet, så härligt! Tack för grymt pass ser fram emot flera! <3

  Svara
 • Men alltså TACK för att du delar med dig <3 <3 <3 Heja dig!!

  Svara
 • Älskar detta konceptet Jossan!! Jag ska yoga med dig!

  Svara
 • Underbart <3

  Svara
 • Har gjort detta varje morgon sedan i söndags och måste bara säg WOW! Har gått på yoga från och till i snart 3 år men aldrig hittat rätt känns det som, men jag älskade verkligen detta pass. Du pratade inte för mycket eller för lite och förklarade så bra. Magiskt! Längtar verkligen till nästa söndag! <3

  Svara
 • ALLTSÅ!!!! <3 <3 <3 Shit va glad jag blir!! TACK! Så kul att du yogar med mig. PÅ söndag kommer ny video! KRAM

  Svara
 • Åh, älskar konceptet av yogaklasser online på svenska. Jag har kört lite med yoga with adrienne. Gillar jättemycket! Men som sagt, Yay för att ha hittat det på svenska. Tänkte bara på att du kanske kan hitta ett bra head set så man hör lite bättre 😘

  Svara
 • Jag vet, denna ljudgrej alltså, vi har köpt så många olika ljudgrejer men får nog testa det också 🙂

  Svara