Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:09 | januari 31, 2019

Mitt nya varumärke och min nya blogg ★

Vilken jäkla torsdag! Ny blogg, släppt mitt nya varumärke, spelat in vå poddar, en yogavideo OCH nu ska jag hem och packa för Sri Lanka för i natt drar jag!

Men först och främst VÄLKOMNA till min nya blogg som ligger under CUBE. Känns så kul att äntligen vara igång och jobba tillsammans med CUBE som nu är min agentur. För er kommer det inte göra så mycket skillnad men för mig kommer det göra en enorm skillnad. Jag kommer få massa hjälp med alla mina samarbeten och uppdrag vilket känns så skönt, det har varit lite mycket att dra i allt själv. Framförallt eftersom jag i år kommer satsa mer på yogan OCH MITT NYA VARUMÄRKE!!

★ Oh La Moon ★

Oh La Moon är mitt varumärke och min shop som kommer om ca en månad men redan nu släpper vi vår första produkt! Världens finaste kortlek!

Jag har jobbat med denna kortlek i snart ett år och nu är den äntligen här! Det är en kortlek för att få dig att lära känna dig själv bättre, lära dig att följa ditt hjärta och ta emot guidning från universum. Genom att välja ett eller fler dagliga kort ur like (ta det du först ser, det har något att säga dig) får du påminnelser som du behöver just nu och som hjälper dig i livet.

★ Beställ din kortlek här ★

Att smygsläppa detta varumärke som jag redan älskar så mycket känns helt underbart och jag ser så mycket fram emot att få dela fler av våra grejer med er, men det kommer. Och tillsammans med er är min tanke att detta varumärke ska växa så vem vet var det kommer ta vägen. Så spännande! Följ gärna oss på Instagram för att få daglig Feel Good Inspo, yogainspiration, information och inspiration från månen och må bra ritualer @ohlamoon.se 

Okej världens bästa ni! Hoppas ni också mår toppen och känner peppen för det här året. Det kommer bli ett magisk år för oss. Så let go of gamla grejer som inte tar dig framåt i livet och öppna upp för att ”let the magic happen!”. Nu kör vi! LOVE J!


3 kommentarer3 kommentarer om “Mitt nya varumärke och min nya blogg ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken fantastiskt fin byxdress! Vart kommer den ifråm?

    Svara
  • Dear Josephine, could you drive your block in English, it’s so cool!

    Svara
  • Dear Josephine, could you write your blog in English, it’s so cool!

    Svara