Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:27 | februari 5, 2019

Magiska dagar i Sri Lanka utan bagage ❥

Inlägget innehåller reklam för mitt varumärke Oh La Moon

Hej finaste ni, hoppas ni mår bra. Jag har det toppen i Sri Lanka trots att jag inte fick med mig mitt bagage.

Idag är det fjärde dagen utan mina grejer och idag är den dagen jag saknar det minst. Jag inser att jag faktiskt inte behöver så mycket grejer. Vi mediterar två gånger per dag här på vårt retreat och det hjälper mig att inse att allt jag behöver faktiskt finns inom mig. Så jag är faktiskt tacksam över den här lilla utmaningen så fått mig att tänka lite djupare.

Men såklart kommer det bli skönt när väskan väl kommer eftersom jag inte hade något alls i mitt handbagage. Men det jag ser mest fram emot att få är min bikini och underkläder, that´s it! Jag inser att jag packat så mycket onödiga grejer och att jag har så mycket onödigt hemma. Jag sa precis till Carl att nu när jag ska flytta in hos honom är ett perfekt tillfälle att rensa bort typ hälften av mina prylar så jag skriver det här också så jag kan bli påmind om det när jag kommer hem igen och dras in i det materiella livet.

Det här är det typ det jag äter dygnet runt. Frukt, smoothie bowl och goda cuppos. MUMS! Såklart har vi ätet en hel del mat också och allt smakar SÅ GOTT! Riktigt tacksam över att få uppleva detta. Ni som undrar hur jag tänker kring flygfrågor mm eftersom det är frågan alla ställer nu och lägger allt fokus på så kan ni lyssna på mitt och Vanjas senaste poddavsnitt där jag pratar om hur jag ställer mig till det om hur vi på Breathe in nu bestämt oss för att satsa på att hålla retreats i Sverige i stället 🙂

Och hörrni TACK snälla för all fin respons kring mitt nya varumärke Oh La Moon och vår magiska kortlek. Här beställer du hem din lek! 

Ha en magisk dag! LOVE J


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här