Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

04:04 | februari 12, 2019

15 minuter yoga video ★ (perfekt morgonyoga)

Hurra, en ny yogavideo finna uppe där jag gör ett 15 min yogapass som passar lika bra på semestern som hemma. Jag själv älskar att väcka kroppen med detta pass på morgonen ❥

Hoppas ni vill yoga med mig!

Love J


2 kommentarer2 kommentarer om “15 minuter yoga video ★ (perfekt morgonyoga)”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken bra tajming! Längtar efter att komma igång med yogan igen och tänkte att jag skulle börja med att köra morgonyoga. Brukar kolla på youtube via TV:n så ska lägga upp din video nu på en gång och köra igenom passet! 🙂

    Svara
  • Jag skrev ett inlägg på min blogg idag där jag skriver att det är JUST du som fått mig att börja yoga och tycka om det! Jag har tidigare testat man aldrig riktigt fastnat för det som nu. Nu har jag yogat i snart 3 veckor och jag tycker det är toppen! Du är en queen bästa Jossan! Kärlek till dig och fortsätt med det du gör!!! 🙂 <3
    https://nouw.com/jagsandramarie

    Svara