Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

03:48 | februari 12, 2019

★ Feel Good Meditation ★

Hej på er fina ni, sorry för lite uppdatering den här veckan men vårt internet går otroligt långsamt så jag bestämde mig för att ta en liten jobbapaus men nu fick jag feeling! Jag har det magisk här med vår underbara grupp som är fylld med fantastiska personer. Njuter av varje sekund!

Jag tycker det är så kul att det är så många av er som är nyfikna på retreats och på meditation så jag tänkte ge er en meditation ni kan göra hemma redan ikväll eller kanske i helgen då den bara tar några minuter. En härlig Feel Good Meditation som man kan göra när som helst och var som helst.

Feel Good Meditation 

★ Hitta ett bekvämt ställe där du kan sitta i fred en stund.

★ Sätt dig bekvämt, du måste inte alls sitta med benen i kors på golvet utan du kan sitta på en stil eller på knäna, sitt på det sätt som är mest bekvämt för dig.

★ Innan vi börjar vill jag att du ska välja ett ord som du vill ha mer av i DITT liv. Det kan vara self love, närvaro, lugn, kärlek eller något annat som passar dig.

★ Lägg händerna på hjärtat, slut ögonen och ta ett djupt andetag in genom näsan och ut genom munnen. En gång tid, in genom nästan och släppt ut luften genom munnen och slappna av i axlarna på utandning.

★ Lägg händerna på knäna eller där det känns bekvämt. Fokusera på din andning. Känn efter hur det känns att andas. Var i kroppen känns andningen som mest?

★ Nu vill jag att du på varje inandning ska fokusera på ditt ord, det ord du vill fylla på med i ditt liv.

Andas in och tänk på ditt ord

Andas ut och släppt ut luften

Andas in och tänk på ditt ord

Andas ut och släppt ut luften

(Sitt så länge du vill, funkar lika bra att göra i två minuter som i tio minuter)

★ Ta ett till andetag in genom nästan och släpp ut luften genom munnen.

★ Lägg händerna på hjärtat, säg något kärleksfullt till dig själv och öppna ögonen.

Nu hoppas jag att du känner lite mer kärlek till dig själv.

Love Josefin


1 kommentarerEn kommentar om “★ Feel Good Meditation ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Josefin! Har sett att du länkat till en meditationsvideo under några av dina videos på youtube men jag kan inte hitta någon som du lagt upp. Är den borttagen?

    Svara