Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | februari 14, 2019

Min kärlek ❥

Så himla glad över att jag får vara med den här magiska personen igen. Vi träffades alltså för ett år sen, hängde i 3-4 månader innan vi bestämde oss för att sluta ses. Tajmingen i livet kändes helt enkelt inte rätt. Och för min del var det nog mina två bokdeadlines som höll på att ta kålen på mig som gjorde att jag inte kände att jag hade plats för en person i mitt liv. Vi var ifrån varann i sex månader innan vi sågs igen. Det började med att Carl hörde av sig när jag fyllde år och då tog vi en fika, en månad senare pratade vi på telefon och en månad efter det såg jag att han hade gillat mig på Tinder (såklart hade jag Tinder Gold så jag såg alla som hade swipat på mig) så då frågade jag om vi skulle ses igen. Vi tog en kaffe och sen dess har vi setts typ varje dag (förutom att jag åkte iväg en månad till Indien typ en månad efter vi började ses igen). Jag var rädd att det skulle göra att vi skulle glida ifrån varann igen men istället pratade vi på telefon en timme varje kväll och jag blev bara mer kär.

Så glad att vi fick en andra chans och att tajmingen i livet var bättre den här gången. Snart går flyttlasset, hurra!!


Min bästa som orkar med mig i alla lägen… Tack för att du alltid finns där, stöttar och är stadig när mitt liv blåser.

Jag känner att jag kan vara 100% mig själv med Carl och jag vet att han älskar mig som jag är. Jag behöver inte göra mig till, låstas vara någon jag inte är. Med honom är jag trygg, jag är mig själv och då kan jag också ge mer av min kärlek tillbaka till honom.

Och det bästa är att vi skrattar så mycket ihop.. Alltså vi larvar oss så mycket hela tiden och han får mig att skratta varje dag.

Ja, som sagt.. haha. Älskar dig baby!


15 kommentarer15 kommentarer om “Min kärlek ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, så fina ni är! Hur träffades ni till att börja med? Var det han som var den hemliga sambon? Du är galet lik Cameron Diaz på dessa bilder. Länge leve kärleken! Kattis

  Svara
 • Han är inte den mystiska sambon. De pratar om det i nyårsavsnittet i Josefin & Vanja. Det som heter Bästa och sämsta med 2018 😊

  Svara
 • Nope, det var en annan…

  Svara
 • Tider!! Nej, inte mystiska sambon, hehe… Jaa jag har hört det, hehe :))))

  Svara
 • Väldigt glad för din skull! Ni är så fina ihop <3

  Svara
 • Grattis, så underbart! <3

  Svara
 • Vad underbart! Att ha roligt ihop måste ju ändå vara en av de viktigaste byggstenarna i en relation. Min man är fortfarande efter femton år den roligaste jag träffat. Lycka till! Kram

  Svara
 • Underbart!! <3

  Svara
 • Helt underbara bilder på er <3

  Svara
 • Så otroligt fina! Måste även säga att jag uppskattar din podd – Monday Mantra. Bästa starten på veckan <333

  Svara
 • Åh tack snälla <3

  Svara
 • Så roligt att läsa, grattis!! <3 Var rädd om honom. Kram Eva <3

  Svara
 • Stort grattis till er båda. Hurra för att hitta den dära som man kan vara sig själv med i alla lägen och som gör tillomed dem där tråkiga stunderna roliga! <3 <3

  Svara
 • Åh grattis, underbart med kärlek😍
  Och dööör för det magiska setter du har på dig😍 vart är det ifrån?😍 kram!!

  Svara
 • Gina, kommer i vår 🙂

  Svara