Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:31 | februari 15, 2019

Om att skaffa hund & hitta rätt foder ❥

På måndag fyller Moon ett år, hurra! Kan inte ens förstå att jag haft ett liv utan henne nu.. Att skaffa hund är ju helt klart livet bästa beslut! Men det har inneburit en hel del grejer som jag inte alls hade en tanke på innan jag skaffade hund, det är verkligen så mycket att tänka på. Framförallt med hundmaten! Det är en djungel och därför är jag så glad över att jobba tillsammans med Buddy som ser till att Moon får BRA mat! Och att hon får RÄTT mat för hennes storlek och personlighet!

Buddys hemsida kan du fylla i uppgifter om din hud och utifrån det få vilket foder som passar din hund bäst. Så himla bra! Spana in testet här! 

Och just nu får du 30% i rabatt på din första beställning om du anger koden JOSEFIN30

Varför jag väljer Buddy:

De använder alltid 100% naturliga ingredienser och tillsätter aldrig artificiella tillsatsämnen. Deras recept är framtagna av veterinärer och näringsexperter. De ungsbakar deras foder i 40 minuter eftersom de anser att det är det mest naturliga sättet att tillaga torrfoder på då det säkerställer att näringsämnena inte dör under uppvärmning och gör det lättare för hundens mage att ta emot och smälta maten.

Moon har varit väldigt kinkig med sin mat tidigare men hon gillar verkligen Buddys foder, så himla skönt! Jag brukar blötlägga det, det är hennes favorit men det går också bra att ge henne torrt om vi är ute och far. Så brukar jag bara bryta bitarna och göra dem lite mindre eftersom hon är så liten. Fodret går lätt att dela vilket jag tycker är ett stort plus!


Eftersom Moon älskar Buddys foder använder jag det som godis i bland. Haha, kolla på henne så taggad.
Glöm inte ange koden JOSEFIN30 som ger dig 30% rabatt på första beställning!

Läs mer om Buddys hundfoder här!

Love J & Moon


1 kommentarerEn kommentar om “Om att skaffa hund & hitta rätt foder ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har sett att du alltid börjar morgonen med att dra ett kort – frågan är vart kan man köpa denna ”kortlek” ?
    Skulle gärna själv använda mig av dessa <333

    Svara