Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:18 | februari 26, 2019

Vad som finns på mitt sängbord och varför ★

Jag flyttar sakta men säkert in hos Carl. Nu är mitt sängbord äntligen på plats så jag kan ha alla mina grejer vid sängen, hehe.. Är det bara jag som har ett måste-ha-kit på sängbordet?

(Ni hittar mitt sängbord här!)

Nu ska ni få se vad det är för grejer jag har och varför jag har dem vid sängen.

På min sänglampafot (måste ha en sänglampa så jag kan läsa, har ju mobilförbud i sängen på kvällarna så det är bara böcker som gäller) har jag grejer som jag mår bra av och som påminner mig om att varva ner. Självklart en stor rosenkvartskristall då det är kärlekens sten. Den här köpte jag i LA för ett år sen och ÄLSKAR den. Mitt spiritual sign är en giraff så den har jag också vid mig i sängen då jag blir glad av att se den och bli påmind om mina drömmar och mål. (Läs om att välja ett spiritual sign här). Och ett buddahuvud som påminner mig om yogan och om att ta beslut både från mitt högre och längre mind (kommer prata om det i Monday Mantra podden så håll utkik). Och så har jag några härlig böcker såklart!

Jag har precis börjat läsa den här boken som jag hört så mycket om. Just nu känns det som att det kommer ta flera år innan jag kommer läsa ut den då den är jättetjock och lite svårtläst, tycker jag i alla fall nu i början man jag kanske kommer in i den. Är det någon av er som har läst?

En härlig och lugnande facemist från Kora som jag gillar att lägga innan jag släcker.

Lipsyl – Kan.Inte.Lägga.Mig.Utan!

Fotkräm som jag även har som handkräm. Smörjer ALLTID in händerna innan jag lägger mig!!

En bild på mig och min syster som bor i New York <3 Älskar dig!

Mitt anteckningsblock och penna. Jag skriver tacksamhetslista om dagen eller bra några ord om hur dagen har varit. Det hjälper mig att reflektera och blir mer medveten om mitt mående. Tips att göra!

Dela gärna vad NI har på era sängbord, jag kanske har glömt något, hehe.. LOVE J!


7 kommentarer7 kommentarer om “Vad som finns på mitt sängbord och varför ★”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh! Har saknat dina sådana här lite mer vardagliga inlägg såååå mycket ❤️ Så roligt att få se din inredning och lite små snapshots från ditt härliga vardagsliv! Förstår varför du valt att tagga ned på den fronten, men då blir det extra härligt när de väl dyker upp!

  Jag och en vän pratar så ofta om att vi tycker att du är ETT GENI när det kommer till färg, form och att fånga helheter på ett magiskt sätt. Du har verkligen ett sinne för design! Jag tror, helt på riktigt, att det inte finns någon mer inspirerande varelse på detta jordklot än du!

  Tack för att du sprider ljus i inte bara min, utan så himla många människors dagar. Varje gång jag har ångest tänker jag ”What would Josefin Dahlberg do?” Och checkar in dina kanaler. Tack, för det. Ta åt dig av den mäktiga känslan – du, och Vanja, lättar faktiskt ångest. Det är stort!

  Tack, tack och åter igen tack.

  Svara
 • Men alltså <3 <3 <3 <3 wow blir helt rörd!!! Tack snälla fina du för kärleken och peppen! LOVE!!!

  Svara
 • Jag läser också Women Who Run With The Wolves just nu och håller med om att den är ganska svårläst. Tror författaren är någon professor på universitet så språket är ju faktiskt ganska avancerat… Men prova läsa en halvtimme varje dag, så kommer man en bit iaf. 😉 Innehållet är så klokt och tänkvärt.

  Svara
 • Jaaaa vet!!! Jag KÄMPAR! Så svår och seg men alla som har läst den säger att det är den bästa boken de läst så jag ska kämpa på lite till innan jag kanske ger upp hehe.. kram!

  Svara
 • Åh, mysigt 🙏 Älskar giraffen 🧡🦒 Var är den ifrån?

  Svara
 • Köpt på Brandtstationen här på Söder 🙂

  Svara
 • En butik som heter Brandstationen som ligger här på Söder 🙂

  Svara