Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:12 | februari 27, 2019

En liten sak som gör stor skillnad ❥

Här kommer en liten men viktig påminnelse till er. En liten grej att göra i vardagen som gör stor skillnad för vårt välmående. Nämligen att ha en minimeditation någon gång under dagen. Det behöver varken vara krångligt eller ta tid att komma i kontakt med vårt inre. Att checka in en eller några gånger per dagen gör STOR skillnad. Jag försöker dessutom använda mig av tid jag redan har som när jag sitter på tunnelbanan eller bussen, står i en kö eller väntar på något. Använda den stunden till att grunda mig lite i mig själv. Föra fokuset inåt istället för att störa mig på att kön är seg eller att det är kö i trafiken.

För mig handlar det om att göra det så enkelt för mig som möjligt, här kommer några tips:

❥ Blunda och ta fem djupa andetag

❥ Sätta sig ner med händerna på hjärtat och fokusera på sin andning i två minuter

❥ Sitta eller ligga bekvämt, sätta en timer på några minuter och meditera genom att låta tankar sväva förbi och fokusera på din andning. När du märker att du svävar bort i tanken för du tillbaka fokus till din andning.

Genom att ge sig själv ministunder under dagen för att ”checka in” gör stor skillnad på att få koll på sitt mående, vad man vill och hur man mår. Testa själv 🙂

Love J


2 kommentarer2 kommentarer om “En liten sak som gör stor skillnad ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • ❤❤❤❤

    Svara
  • Moons resväska som du visade i bloggen, är det samma som du hade henne i när ni flög till New York? Vilken är det isf? Kan du länka? 🙂 Letar efter en till min lille hund!

    Svara