Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:47 | mars 5, 2019

Video: Self Love Meditation ❥

Jag har fått många frågor om ledda meditation och här kommer min första meditationsvideo där jag också förklrara lite om HUR man mediterar.

Hoppas ni vill meditera med mig och framförallt att ni vill ge er själva en stund av koncentrerad Self Love!

Love J!


19 kommentarer19 kommentarer om “Video: Self Love Meditation ❥”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken bra meditation 🙏🏼❤️ Tack Jossan!

  Svara
 • Åh va härligt att höra <3 Tack!

  Svara
 • Tack Jossan!! 🙏🏼❤️

  Svara
 • <3

  Svara
 • Hei! ❤️ Jeg må bare si TUSEN TAKK for at du er du! Jeg kom over bloggen din og instagrammen sin gjennom podcasten Treningspodden, og har nå hver dag i en uke hørt på Monday Mantra podden din på vei til jobb. 😍 Jeg føler at den hjelper meg fantastisk mye! Jeg har i tillegg blitt inspirert til å gjøre mer yoga og meditere, og jeg føler meg allerede mer positiv, avslappet og klarer å puste med magen. Gleder meg til å fortsette å følge deg og bli inspirert! ❤️ Håper jeg en dag kanskje kan gjøre som deg og bli yogalærer. TAKK!

  Svara
 • Men wow TACK <3 <3 Och välkommen :)))) Kram!

  Svara
 • Hej Josefin! Har följt din podd ”monday mantra” sedan start och älskar dina visa och peppande ord! Du är en stor inspiration och jag säger dagligen att du är kvinnliga versionen av min kille haha! Skulle vara kul om du ville se hans video och kanske vill ge feedback eller en tumme upp/ner 😉 https://www.youtube.com/watch?v=MUJDmzPxnc0 ha en fantastisk afton!

  Svara
 • Åh va kul!! Kollade in nu, så härlig energi 🙂 Heja heja!

  Svara
 • Härligt!! Tack <3

  Svara
 • Ååh härligt, skall ta mig tid för detta idag! Tack <3

  Svara
 • Åh härligt <3 skall ta mig tid för detta idag, tack! <3

  Svara
 • Första gången jag testade att meditera. Gud vad energi det gav, känns som jag har vaknat upp efter en god natts sömn full av energi och helt avkopplad i kroppen!❤️

  Svara
 • Men wow !! <3

  Svara
 • Hej Jossan!
  Har läst din blogg länge den är så välgjord och fin! Jag har länge funderat på att börja yoga lite smått och nu när du började med dina yoga-videos köpte jag en matta och satte igång. Det är så härligt! Tack för riktigt bra pass! Uppskattar att de är olika långa och att du förklarar så bra. Ser fram emot fler (även fast jag kör vissa återkommande) 🙂 Kram!

  Svara
 • Åh va kul <3 <3 <3

  Svara
 • Hej Josefin. Jag har mediterat med dig/till denna video och det var så fint! Vet inte vad som hände med mig under meditationen men jag började gråta, positiva tårar förstås. Ser fram emot fler meditationsvideor 🙂
  Imorgon är det fredag, så trevlig helg till dig! Kram!

  Svara
 • Men wow <3 <3 <3 Tack för att du delar med dig fina du! Stor kram

  Svara
 • Var kommer dina härliga byxor ifrån?
  PS. Välbehövlig meditationsvideo just nu! Snälla gör fler ❤️

  Svara
 • Byxor kommer från Carin Wester x Åhlens! Kommer ny meditationsvideo kommer i morgon 🙂 <3

  Svara