Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:57 | mars 8, 2019

3 morgonhacks för en magisk start på dagen ❥

Inlägget innehåller reklam för mitt varumärke Oh la moon

God morgon bästa ni, hoppas ni har haft en bra start på dagen. Här kommer några tips på hur din morgon kan bli ännu bättre. Det är tre saker som jag själv började med senaste tiden och ÄLSKAR det!

1 ❥ Morgondans! Ni har väl inte missat mina morgondanser på min Insta Stories? Jag sätter på en skön låt och dansar loss här på kontoret efter jag gjort min morgonyoga. Alltså att börja dagen med bra musik och dans är ett magiskt sätt att börja dagen med härlig och positiv energi!

2 ❥ Sluta snooza! Carl vill sova längre än mig och därför smyger jag upp innan honom. Jag ställer kanske klockan på 7 och eftersom han vill sova till 8 känns det ju taskigt att ligga och snooza i sängen så han inte får sova i fred så jag tvingas att gå upp direkt när klockan ringer och det är så jäkla bra!!!! Jag är ju en mästare på att snooza annars och det blir jag ju faktiskt bara seg av, mycket skönare att kicka igång dagen med att gå upp direkt. Så fort man är uppe är det ju inga problem utan det är bara dom där sekundrarna när klockan ringer som man ska överleva hehe..

3 ❥ Pick a card!! Såklart börjar jag dagen med att få extra pepp och vägledning av min kortlek Feel Good Card Deck! Jag gör det till en fin stund där jag stannar upp, tar ett djupt andetag och drar ett kort. Läser, känner in och tar med mig budskapet under dagen. En sån himla enkel grej som ger så mycket! Du kan beställa din kortlek här!

Om du har några magiska morgonhacks dela gärna med dig i kommentarerna 🙂

Ha en magisk fredag! Kram Josefin


7 kommentarer7 kommentarer om “3 morgonhacks för en magisk start på dagen ❥”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det er sååå deilig å starte dagen med morgendans! Kanskje du kan dele din spilleliste? 🙌🏼

  Svara
 • Sök på Josefin Dahlberg på Sporify och välj ”Feel Good Vibes” 🙂

  Svara
 • Jag gör mitt morgon te till en stund av grundning och mindfulness. Jag stannar i stunden och verkligen tar in hur teet jag väljer luktar, hur det känns när jag har det i muggen, tar in känslan av den varma ångan från det varma vattnet och sluter ögonen och bara njuter när jag tar första klunken. Helt underbart.

  Svara
 • Hej Jossan! Dina tips hjälper mig verkligen i vardagen och får mig att känna mig inspirerad, tack för det! Du kanske gjort detta innan men skulle du kunna dela med dig av dina favoritlåtar och spellistor för morgondans, shaking och yoga?? Kramar

  Svara
 • Tack snälla för peppen 🙂 Ska se till att göra en playlist snart, har det på min todo. Men så länge sök på mitt namn på Sporify och välj Feel Good Vibes ) Kram

  Svara
 • Åh jag tänker verkligen beställa kortleken men tänkte vänta tills webshopen är uppe så man kanske kan unna sig något mer 😊

  Svara
 • Jaa, kommer finnas så fina grejer :))) Kram

  Svara