Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:19 | mars 8, 2019

Nya tider för mina yogapass + signa upp dig på listan!

Hej bästa ni, hoppas ni är taggade på att komma och yoga med mig på vinden 🙂

Här kommer mina yogapass för resten av mars:

12/3 6.30-7.30 (mixed level) Fullbokad!

13/3 17.30-18.30 (nybörjare) Fullbokat!

22/3 7.00-8.00 (nybörjare)

26/3 6.30-7.30 (mixed level) Fullbokat!

27/3 7.00-8.00 (nybörjare) 

28/3 17.30-18.30 (mixed level) Fullbokat!

För att boka: Mejla YOGA@JosefinDahlberg.se och skriv vilket datum du vill yoga 🙂

Pris: 250 kr / pass

(Först till kvarn gäller)

Jag är SÅ glad över att det är så många som vill komma och yoga med mig på min vind. Därför har jag skapat ett nytt system för mina pass. Om du vill ha koll på NÄR jag håller pass och på hur du kan boka har jag skapat ett nyhetsbrev som BARA handlar om min yoga. Jag skickar alltså ut ett mejl när jag släpper nya tider. Och jag skickar mejlet två dagar innan jag lägger ut tiderna på min blogg eller IG så man har också förtur genom att signa upp sig.

Så om du är sugen på att yoga med mig på min vind här på Söder, signa upp dig för att få koll på när du kan komma 🙂 Ser fram emot att yoga tillsammans med dig! Kram Josefin

Signa upp dig här!


12 kommentarer12 kommentarer om “Nya tider för mina yogapass + signa upp dig på listan!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow vad kul! Men jag ser inte om det kostar något eller är det gratis?

  Svara
 • oj missade att skriva 🙁 Uppdaterat!! Kram

  Svara
 • Vad kostar det för en gång? <3

  Svara
 • Missade att skriva, uppdaterar nu! Kostar 250 kr/pass <3

  Svara
 • Vilken tunnelbaneststion ligger närmast och hur långt tar det att ta sig dit?

  Svara
 • Vid Slussen eller medis 🙂 1-2 min från tuben 🙂

  Svara
 • Hej bästa du! Hoppas du kommer kunna hålla lite camps/workshops över helg då man själv inte bir i Sthlm utan Värmland. Stor kram!

  Svara
 • Ja, det kommer fler sånna snart 🙂 Kram

  Svara
 • Hej Josefin! Jag är ganska ny här på din blogg. Har följt din youtube sen den startade och jag bara älskar den!! Du är så härlig, glad och verkar en helt uuuunderbar person🙏🏻 Kan du inte göra ett inlägg som är lite mer personligt, vem är du, dina tankar, vad gör du? Vill lära känna dig bättre. En till fråga; alla fina yogakläder!! Vart är dem ifrån?? Yogar och tränar mycket själv och vill bara ha alla dina kläder!! Kan du inte i framtiden länka lite mer? Exemplevis dina oljor, vart hittar man dem? Vill bara leva ditt liv och få vara din bästis🧘🏼‍♀️ ha det bäst!

  Svara
 • Va kul, välkommen 🙂 Det finns liknande inlägg längre bak men tips att lyssna på min och Vanjas podd där får du verkligen lära känna oss på riktigt 🙂 Men ska se till att lägga upp lite mer sånna inlägg här också 🙂 Stor kram!!

  Svara
 • Hej Josefin!

  Jag älskar alla dina kanaler och jag är så glad att du har börjat lägga upp yoga klasser på youtube. Du har alltid så fina yoga kläder på sig så jag undrade om du kunde skriva ett inlägg och tipsa om var du köper dem 🙂

  Kram

  Svara
 • Åh tack <3 De kommer från lika olika, mycket LuLu Lemon men också adidas, nike, rönisch mf 🙂 Kram

  Svara