Det förekommer cookies på josefindahlberg.se. Genom att fortsätta läsa på josefindahlberg.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:47 | mars 12, 2019

Tillbakablick till LA för ett år sen ★

God morgon bästa ni! Det känns som en hel dag har gått redan för jag hade morgonyoga här på vinden kl 6.30 så varit uppe sen 5.30 och shit vilken skön känsla. Jag kommer absolut satsa på fler morgonklasser. Så underbart att starta dagen innan staden vaknar. Och så underbart att börja dagen med att få hit ett gäng underbara tjejer. Hoppas ni också vill komma och yoga med mig här på vinden 🙂

Efter yogan gjorde jag mig en havrecappo (som vanligt) men fick feeling att ha i lite ”Power Dust” ett pulver jag köpte i LA och när jag tog ner min burk från hyllan (som ni säkert såg på min IG story) fick jag ett enormt sug till LA för det var där jag köpte dem. Jag blev lixom pirrig i hela kroppen och känslan jag hade i LA kom tillbaka. Jag var där för exakt ett år sen och jag hade några magiska dagar. Jag älskade verkligen viben i LA och har längtat tillbaka dit flera gånger sen jag kom hem. Jag har funderat på hur jag ska göra med att åka dit snart igen eftersom jag inte vill flyga så mycket i år men kom på att jag ska till USA i vår och hälsa på min syster och min släkt så då kan jag ju i samma veva åka dit om det passar. Ja, inget är bestämt men jag lurar på det. I LA finns det ju massa yogastudios, spirituella butiker mm så det vore härligt att åka dit för att hämta mer inspiration till Oh la moon och min framtida yoga studio. Men jag får se hur jag ska göra med det, tills dess går jag igenom mina bilder där ifrån och drömmer mig bort och jag tänkte att ni får göra samma sak 🙂

 

Det första jag drömmer mig bort till är Anine Bings magiska hem där vi var två av dagarna. Jag var där på en jobbresa tillsammans med Gina tricot som skulle släppa en kollektion tillsammans med Anine Bing så därför var vi hemma hos henne. SÅ fint!

Jag har följt Anine Bing i så många år och alltid inspirerats av hennes snygga stil och driv. Det var så kul att få komma hem till henne och få prata med henne om hennes företag. Hon är verkligen helt underbart och så otroligt trevlig. Jag passade på att ställa lite karriärfrågor till henne som hon svarar på i vloggen ni hittar längst ner, spana in det 🙂

+ att jag lyckades få grymma karriärstips från en annan favorit Camilla Pihl som jag lärde känna under resan. Hon är helt magisk, och så inspirerad. Jag älskar att följa henne och alla hennes varumärken och projekt, man bli så imponerad! Spana in hennes blogg här!

Alltså denna rosa soffa! Så fin!

Älskade detaljerna i hennes mejl, helt i min smak!

Det var också så kul att få komma till hennes enorma och supersnygga kontor. Blev så inspirerad!

Jag hittade ett nytt favoritställe som jag typ saknar varje dag, hehe, som heter Moon Juice. Jag var där varje dag, haha…

Testade alla smoothies de hade, köpte alla pulver (de som jag skrev tidigare i inlägget) och åt alla deras goda grejer. Snälla öppna i Stockholm!!

Ett annat favoritställe!

Så gulliga!

Fick såklart med mig lite fina kristaller hem också 🙂

Det här hänget uppe på vår takterass var också helt magsikt! Så himla härlig feeling!

Och det här var ju bland det bästa, hikea upp och få denna utsikt. Magisk! Där och då kände jag att jag ville flytta till LA. Den känslan la sig när jag kom hem men nu känner jag mig sugen igen… Kanske i alla fall åka dit lite längre, vara där ett par veckor för att få massa inspiration till som sagt Oh La Moon och min framtida yogastudio och för att få nya intryck. Ska kolla i kalendern och se vad jag kan få ihop!

Om ni vill se ännu mer från LA, kolla in min vlogg som jag spelade in när jag var där :

Love Josefin


4 kommentarer4 kommentarer om “Tillbakablick till LA för ett år sen ★”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefina bilder o fint hem <3 Men det är verkligen annorlunda det där med att ha skor inomhus hemma tycker jag :-). Jag vill knappt gå in en meter med skor här hemma, haha 🙂
  Kram

  Svara
 • Älskar att allt är så färgglatt omkring dig! 🙂

  Svara
 • Elsker bloggen din , din instagram og youtube! Du virker som en herlig person og er en stor inspirasjon + gledespreder!

  Svara
 • Åh tack 😀 <3 Va glad jag blir!! Kram

  Svara